HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (354/416) > >>

exactlee:
na megint itt vagyok (Most vettem csak észre, hogy a sorozatokról elég egyszer írnom  )

A Bolygó Kapitánya
Ugyan kiskoromban néztem de így visszagondolva és a képregényt elolvasva azt már nem tudom megmondani, hogy miért is.
Ezek az állandóan elmondott jelmondatok nagyon gázosak, tisztára olyan, mint valami szektás agymosás, csak sokkal kevésbé hatékony.
Maga a képregény a gyerekeknek jó lesz kategória, számomra meg az egyszer-megnéz-gyorsan-elfelejt csoportba tartozik.

Power Rangers
Ez az a sorozat, amit már gyerekként sem tartottam túl sokra, így pár rész után simán otthagytam. Hihetetlen de a gagyi akciókat, meg az ostobaságot simán sikerült átültetniük a képregénybe.
Ez is felejtős.

Silver Hawks - Az Ezüst Sólymok
Végre egy képregény, aminek ismerem és szerettem is a rajzfilmváltozatát. Maga a képregény is olyan, mintha a sorozat egy részét látnám.
Ez az első sorozat, ami pozitív emlékeket idézett fel.

Micho:

--- Idézet ---Kedves ismerőseim, akik tudják, hogy élek-halok a régebbi animációs filmekért/sorozatokért megleptek néhány résszel a CHUCK NORRIS KARATE KOMMANDOS c. rajzfilmsorozatból.
--- Idézet vége ---
csak halkan súgom meg, hogy van képregényváltozata is...  
(sajna csak jóval a "Chuck Norris tények" után szereztünk róla tudomást, pedig ha előbb meglátjuk, már csak poénból is megjelent volna a HZs-n )

regnar:
Kicsit a retro héthez, de mégsem hozzá.. talán nem gond, ha ide írok. (Ha meg igen, majd Admina tesz róla, hogy a megfelelő helyre kerüljön   )

Kedves ismerőseim, akik tudják, hogy élek-halok a régebbi animációs filmekért/sorozatokért megleptek néhány résszel a CHUCK NORRIS KARATE KOMMANDOS c. rajzfilmsorozatból, amely elvileg a 80-as évek közepén futott amerikában, de én speciele most hallottam róla először. Akkora kommersz, mint ide Szevasztopol, de Chuck Norris hangja maga a mester, és természetesen ő a főszereplő. Laza "Rambos" piros fejpánt, bajusz, pajesz, minden ami kell. Lever egy halom ninját, meg mindenféle arcot, az elején és a végén pedig live footage - azaz élőben ad pár tanácsot a fiatal nézőknek, valamint felvezeti pár "bölcsességgel" a kalandot.          Kedvenc mondatom a gonosz szuper ninja szájából: Now Norris, You are dead meat!  

Micho:

--- Idézet ---mondjuk nekem abszolút nincs retró hangulatom, de ha már játék van...
--- Idézet vége ---
üdv az újabb játékosnak  

--- Idézet ---Sonic the Hedgehogot kérünk.
He nem honosítotok, akkor az se gond mert én már ezt rég tervbe vettem.
--- Idézet vége ---

akkor hajrá, kíváncsian várjuk!  

SZERK.:
(kicsit kihagyott a szerver)

--- Idézet ---(Pl a Voltronban mire összeszedték a csapatot már untam hogy csak gyűjtik a csapatot.)
--- Idézet vége ---

hát ez kész  mindig ilyen türelmetlen vagy? egy jó sci-fi rajongó kivárja a cselekményt   itt meg ugye csak fel kell vezetni egy 5+0 részes sztorit

Pádi:
Nos nekiültem a Power Rangersnek, hozza azt a régi gagyi Amerikai cukormázas feelinget az egyszer szentfix.
Egyszer, legalább egy képregényben csinálhatnának egy nrmális változatot.

A szellemírtók első ránézésre korrektnek tűnik.
Haladni kell a korral és a stílussal, engem kicsit a néhány éve a RöTöLö klubbon leadott folytatásra emlékeztet.

Sonic the Hedgehogot kérünk.
He nem honosítotok, akkor  az se gond mert én már ezt rég tervbe vettem.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése