HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (352/416) > >>

KiD:
A Sötét Vízek Kalózai sorozatra emlékszem, csak nem néztem. A képregény nem igazán tetszett, kicsit egyszerűnek éreztem, a korához viszonyítva is. A rajz sem az igazi, bár a kalóz kaitány egész jó lett. A vége mondjuk izgalmas lett a sztorinak, de valahogy mégsem keltette fel kellőképpen az érdeklődésemet. Persze annyira igen, hogy elolvassam a folytatást, de ha már fizetni kellene érte... Nem tudom, a szokásos fogás (reklámozzuk a rajzfilmünket képregénnyel, pl: G.I.Joe, Transformers, Flintstones stb.) ebben az esetben mennyire jött be.

Micho:
nagyon szórakoztató olvasni ahozzászólásokat, köszönjük

a Thundercats-hez tennék annyit, hogy ezt a 0+5 részes sorozatot amolyan "felvezető-sorozatnak" szánta a kiadó a Thundercats képregényeihez, tehát ezzel indított. ezért van az, hogy (anélkül, hogy lelőnék valamit) egymás után bemutatószerűen jönnek a klasszikus ellenségek a rajzfilmből, csihi-puhi és jön a kövi rész, miközben lassacskán gördül előre a történet.

Zerit:

--- Idézet ---A Sötét Vizet pedig igazság szerint már kezdem kicsit unni. Még mindig hajókáznak, a kalózkapitány mindig beéri őket, ők meg mindig elillannak. Ez igy meg y egészen a végéig?
--- Idézet vége ---
hehe, hat ez egy vizi vilag, mondjuk lovogolni nem igazan lehet, marad a hajo mint kozlekedesi eszkoz

Joruto:

--- Idézet ---aztán sztem nem szabad olyan szigorúan venni a klasszikus történeteket, mint pl. a Silverhawks. én speciel most se állok le elemezni magamban, "na hogy is van ez"... hanem egyszerűen csak az emlékekkel együtt dolgozom fel a sztorit smiley.gif
--- Idézet vége ---

Pont valami ilyesmit szerettem volna én is mondani.  
A Silverhawksra én kapásból ráugrottam amikor rátaláltam, mert gyerekfejjel nagy kedvenc volt és ez a képregény kapásból visszaidézte az emlékeket. (Mint ahogy pölö a Captain Planet is, amiről asszem mindenkinak vannak emlékei.) De ezzel ennyi is volt a célunk, szóval most csak ez a két rész lesz belőle, egyelőre.  
Jópár évvel ezelőtt, úgy 8 éves fejjel mennyire örültünk volna ha az újságosnál ott lóg egy Bolygó Kapitánya, He-Man vagy épp a Silverhawks!  
A Voltron vagy a Space Ghost már a mai ízlésünk figyelembevételével készült, és a retro érzést így adja át. Szerencsére sok kiadó gondolja így, és egyre több régi cuccot szednek elő ilyen formában.  

Manapság a nagy kiadók (Marvel és DC) nem sokat törődnek ilyen adaptációkkal, de a régi ilyen jellegű cuccok zömét ők adták ki. Annyira, hogy a Marvelnél egy külön részleg vagy alkiadó is alakult (mint mostanában mondjuk a Max), ez volt a Star Comics, ami ilyen tv-s dolgokat nyomott, bár nem volt túl hosszú életű. Viszont a magyarul megjelent Alf is az ő termékük.
És a Chuck Norris képregény is!  Az már csak a poén kedvéért is megért volna egy misét, csak sajna későn bukkantunk rá. De talán majd egyszer...  

KiD:
Oké, egy újabb sorozat, amit nem néztem, a Thundercats. Valahogy nem tetszettek ezek az embermacskák. A képregény jó, a rajz jó, kicsit bemutató jellege van, áttekinthetjük a csapat egy részét benne. Jó ötlet az is, hogy onnan folytatódik, ahol a rajzflm abbamaradt, ez biztos plusz pont a régi rajongóknak. Egész jó kis akciókat és karaktereket ígér ez a sorozat, ez utóbbit pl. a Voltron első részében még nem tudtam felfedezni. Jó az összefoglaló az elején is, így legalább tudom, miről van szó. Gyanítom, ez a sorozat közelebb áll az eredetihez, mint a Space Ghost. Egy dolog zavart csak: meglehetősen vérszomjas a szereplők arca egy-két képen, pedig elvileg ők lennének a hősök. Mondom én, van ezekkel a macska szerű figurákkal valami...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése