HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
Fairlight:
köszi a Barry Ween első minit. Jó volt. A 2. Mini várós (hátha néhány a nagy kedvencem : Groo kíséretében)
Az első részt unalmamban lapoztam át, de tetszett annyira, hogy nekifogjak a másodiknak (ami zseniális volt) viszont a 3. nekem nem jött be, azt hittem a sorozat fő profilja Barry tudományos ámokfutása különböző szituációkon keresztül. Ezzel szemben itt a szájalást kipipálta a szerző ugyan, de a gumikötelezés-kábítófegyver (még csak nem is halálsugár vagy valami) nagyon karcsú volt. Így a zárópoén se üt, mert a kiscsaj sejtheti hogy barry más, de a más kategória elég tág: és barry most inkább egy James Bond dzsunior kategórába illet inkább, mint a Walter Bishop ifjúkori megfelelőjébe,
jocibmx:
Köszi az új Barry Ween-t ! :lol:
talgaby:
3+3+6, de csak az első két minit teszem ki.
Rebellis:
Ez a Zsenigyerek számomra eddig az év meglepetése. Valami hihetetlenül jó. Egy szimpla semmi kis történet de olyan szövegekkel feltöltve, hogy ihaj! :lol: Ennek egyébként hány része van?
Galamb:
Köszönöm, szerintem is hatalmas rész volt, nekem is az a szöveg jött be a legjobban, marha jó volt a die Hard feeling is! :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése