HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (348/416) > >>

Micho:
megnéztem a pofát, hát "rosszkor használta az erejét", az biztos  

KiD:
Ja igen, a Power Rangers: valami mellékszereplő volt a csávó gyerekként a sorozatban. De azért ilyet. A Power Rangersszel sosem stimmelt valami...

http://www.timesonline.co.uk/article/0,,11...1739316,00.html
http://www.tv.com/story/story.html&story_id=556

KiD:
Szellemírtók: Érdekes módon a modern rajzstílus nem tett neki jót. Mivel a történet a filmet folytatja, nem pedig a rajzfilm alapján készült, a szereplők valószínűleg jogi problémák miatt nem hasonlítanak a színészekre, de a rajzfilm karaktereire sem. Szóval nem lettek az igaziak. De egyébként ez az összes negatívum, amit elmondhatok (pedig az első benyomás, a látvány alapján igen szkeptikusan estem neki), ugyanis a sztori az nagyon jó. Vicces, fel van építve, minden a helyén van, szóval nagyon tetszik. Ötöst neki, bár meg kell jegyeznem, hogy talán ez a legkevésbé retro az összes közül.

Micho:

--- Idézet ---Power Rangres #5

Fordítás/Beírás: Jó, minden tiszteletet megérdemelnek a honosítók, mert dolgoztak vele...
--- Idézet vége ---

átadom neki, igazából csak szívességből fordította le Zolcsi, mert megkértem rá... neki se voltak a kedvencei, de ő volt az egyetlen elérhető németes  
(kaptam is tőle az ívet a végén, hogy még egy ilyen sz*rt nehogy merjek adni, és a végére már az összes t*ke tele lett a zordonokkal meg a lord dreddekkel  

de én örülök, hogy megcsinálta, hisz már itt a fórumon is volt, akinek elnyerte a tetszését és biztos sokan vannak még, akik ezen nőttek fel...   (különben én is mindig elkapcsoltam, mert idegesített a live-action megoldása a dolognak, rajzfilmben viszont lehet bejött volna)

örülök, hogy felbukkantál, kihaeennem, jó volt olvasni egy régi ismerőstől   ...és hogy gazdagítod a véleményezők sorát! érdekes látni, hogy valakinek ezért tetszik valami, és valakinek másért nem tetszik ugyanaz  szóval azért minden sorozat kap hideget/meleget, és ez így jó  

--- Idézet ---Nem tudodm, a Fösvény Ártány házi fordítás vagy hivatalos, de nagyon találó és mulatságos,
--- Idézet vége ---
is-is, "Az Ártány" a hivatalos szinkronos neve, mint kiderült TOM1 révén, még épp időben... és lecseréltem az általunk kitalált utónevet erre, de a Fösvényt meghagytam előtte

többször előjött már a rajz a Voltronnál  és a Thundercatsnél, hogy kicsit más lett a 0. szám után... ez így van, mert más rajzolók vették át a sorozatot mindkét helyen a 0. után (kicsit kivártam, hátha vki megnézi a míves kreditoldalakat, de... ) sőt, a Thundercats-ben vmiért a sorozat közepén is más rajzolt egy részt (talán épp a mait) az annyira nekem nem jön be.

dr samson:
Az ezüst sólymok 1:

Na ennek nagyon örültem! Amikor elkezdtem olvasni, akkor jöttem rá, hogy ezt a rajzfilmsorozatot még nagyon régen láttam valamikor! Úgyhogy rögtön belevetettem magam. A szinezés és a rajzok tetszenek, a történetet olvasva pedig újra kisgyereknek érezetem magam, egyszóval nagyon tetszett!

A sötét-víz kalózai 1:

A rajzolás nem tetszik annyira, de a színezés és a történet jó. Bár a borító kicsit túlzsúfolt, egy kicsivel kevesebb rajz és szöveg is elég lett volna.  A törnét amolyan klasszikus képregénytörténet és egy ponyvaregény ötvözetére emlékeztet, de talán pont ezért tetszik.

Az űrszellem 1/5:

Na ez viszont tényleg nagyon tetszett! A történet valami zseniálisan indul! Bár a rajz és a színezés nem tetszik, de ezt a történet bőven ellensúlyozza. Különösen az utolsó oldalak egyike ütött nagyot, amikor az a robotszerűség megkérdezi, hogy akarja-e látni, hogy mit csinált a feleségével. Zseniális! Már alig várom, hogy olvashassam a többi részt is!

Pókember és csodálatos barátai 1.:

A rajzfilmet sajnos nem láttam, de így elsőre nem annyira rossz, mint gondoltam. A történet hangulatos, a rajzok és a színezés tetszik, de azért inkább maradok az eredeti Pókembernél.   Viszont az elején az a Peter Pókembernek öltözik a jelmezbálra poén nagyon tetszett, bár kissé kiszámítható voltz a dolog!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése