HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
Spidáj:
Tyúhú első vok
Míj +lepő hajnali 2kor
Szellemírtók 4/4
Azt hiszem elolvastam a tökéletes befejezést egy sztorihoz. Nagyon tetszett, a probléma, a megoldási folyamat és végül az eredmény is. A magyarosításhoz külön gratula szam-nak
Tökéletesen tetszik már le is mentettem a gépre
Egy kérdés: létezik ezen a 4en kívül még szellemírtók képregény?
Ugye igen ?
100%
az Egész sztori 100%
Nagyon köszi hogy ez is belekerült a retróba
Micho:
Frissülés történt!
•Sötét-Víz Kalózai 6/6
•Voltron 5/5
•Space Ghost - Az Űrszellem 6/6
•Szellemirtók - Légió 4/4
•Thundercats 5/5
Noha ezzel vége a retró-hetünknek, a fórumjáték természetesen szabály szerint él jövő vasárnapig, tehát még jövő héten sem késő elkezdeni a véleményezést a nyereményekért, vagy csak úgy
annak ellenére, hogy ennek most vége, reméljük, hogy a "szelleme mindig itt kísért" majd (kopirájt by Salomon ), azaz megmarad az aktív fórum tevékenység, hisz ez inspirál bennünket, és akkor nyáron sem lesz "lazítás", lesz mit olvasni
ja, és természetesen vasárnap ebben a topikban találjátok majd a meglepetés rajzfilm linkjét (részletek a hírek végén)
Spidáj:
Szellemírtók 3
Nekem szuperül bejön ez a sorozat, már tükön ülve várom a 4. részt (szerencsére megbízható forrásból tudom hogy nem kell sokat várnom ).
Sztori 1re tisztábbá vállik, sok mindenre fény derül, a rajzok szokás szerint tökéletesen teccenek.
A magyarosítás ismét felülmúlja a tökéletest.
szuper100%
Köszönöm
Micho:
--- Idézet ---Na szoval koszi sracok! sok szep emleket hoztatok felszinre! ha el jutok odaig, hogy el is olvassam oket, akkor igerem, irok ertekelest
--- Idézet vége ---
várjuk, ne tartsd vissza!
--- Idézet ---viszont ha vkinek bevillan, hogy melyik reszekrol beszelek es megirna a cimet, akkor nagyon halas lennek.
--- Idézet vége ---
talán a "City of Stone" epizódokra gondolsz, ami 4 részes volt.
--- Idézet ---A javítóműhely nem tudom észrevette-e, de a borítón a 2. részként van feltüntetve a dolog, viszont tudtommal ez a 3. rész.
--- Idézet vége ---
ööö... a javítóműhely pont ezt közölte, vagy nem?
--- Idézet ---De akármilyen jól megalapozott is etikailag az ellentétek felvonultatása, sajnos tanulva az eddigi részekből, már biztosra tudtam, hogy maga a küzdelem fele annyi ideig se fog tartani, mint a negatív szereplők bemutatása.
--- Idézet vége ---
hát igen, ez a bevezető sorozat erre épül, hogy minden fontosabb villain felvillanjon gyanítom, hogy az ezt követő néhány minisorozatban ennél jobban ki vannak dolgozva a sztorik (egyik nagyon érdekes-darkos, a "The Return" címmel, ami "szokásosan pár évvel később játszódik", és a rajz is felnőttesebb) azt ígérhetem csak, hogy a 4-5. rész összefüggő, és az 5-ik vége eléggé el van találva, aminek elolvasása után átértékelődhet az egész sorozatról alkotott véleményünk
jester:
Silverhawks! ez volt a kedvencem anno! elolvasni meg nem volt idom, de az introt mar joparszor vegigneztem
amit hianyoltam: a swat cats es a gargoyles. ez utobbinak ha jol emlekszem volt egy ot reszes sztorija, ami 2 szalon futott egy a jelenben es egy a kozepkorban. na azok voltak a legjobb reszek, de igazabol mar alig emlekszem belolbe vmire viszont ha vkinek bevillan, hogy melyik reszekrol beszelek es megirna a cimet, akkor nagyon halas lennek.
Na szoval koszi sracok! sok szep emleket hoztatok felszinre! ha el jutok odaig, hogy el is olvassam oket, akkor igerem, irok ertekelest
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése