HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
Micho:
--- Idézet ---Szeretném megköszönni a HZS-nak a Voltron rajzfilmet, egyik kedvenc mesémet
--- Idézet vége ---
--- Idézet ---Ez a hét fantasztikus volt! Visszaadtatok egy kicsit az elveszettnek hitt gyermekkoromból. Köszönet érte és gratulálok!
--- Idézet vége ---
örülünk, ha örömet szerezhettünk nektek, és köszi, hogy ezt megosztottátok velünk, nekünk meg ez a jó
Aldarion:
A múlt héten sajnos nem sikerült netközelbe kerülnöm, csupán most, és teljes döbbenettel ( ) meredtem a monitorra, mikor átböngésztem a kínálatot. Annak ellenére, hogy a magam részéről alig várom a Salvatore, a Weis-Hickman, és a Terry Pratchett sorozatok folytatását, meghajlok a hét ötletgazdája előtt. Atyavilág! Ez a hét fantasztikus volt! Visszaadtatok egy kicsit az elveszettnek hitt gyermekkoromból. Köszönet érte és gratulálok! Csak így tovább!!!
Schmutte:
Szeretném megköszönni a HZS-nak a Voltron rajzfilmet, egyik kedvenc mesémet, amit égre-földre kerestem évek óta videotékákban és piacokon, de nem akadtam rá (talán az említett forgalomba-nem-kerülés miatt ). Nagy-nagy köszönet érte
Micho:
--- Idézet ---Ismét szembetűnően jók voltak a dumák, kellően menő stílusban kerültek tálalásra, hála és köszönet Micho-nak.
--- Idézet vége ---
thx, naon szívesen itt pedig én szeretném megköszönni neked a sok véleményt az elmúlt héten, jó volt olvasni őket
--- Idézet ---ne feledjük, hogy ott van a végén, hogy vége az ELSŐ sorozatnak.
--- Idézet vége ---
sajnos a rossz hír, hogy ugyan 12 rész még megjelent a VOLTRON Vol 2-ben, amit ongoingnak terveztek, de "jó Image szokás szerint" nem fejezték be a történetszálat, abbamaradt a kiadás... és azt hiszem, nem sok értelme van egy befejezetlen sorozatba belekezdeni.
Micho:
--- Idézet ---most megint egy már-már idegesítően hosszú hozzászólás jön, sajnálom.
--- Idézet vége ---
tudod mit? le van sz*rva akit idegesít mi sztem nagyon is élvezzük a hozzászólásokat, akármilyen hosszúak legyenek is... sőt.
--- Idézet ---Ide írom, mert a fórumjáték topciba nem tok írni.
--- Idézet vége ---
persze, az egy zárt topik. írtam is, hogy ide írjon akinek kérdése van
--- Idézet ---Nem úgí volt, hogy akár egyetlen képregény értékelésével lehet pályázni egy ajándékcsomagra?
--- Idézet vége ---
nem. idézem a szabályt:
--- Idézet ---Aki minden képregényből legalább egy részt véleményez* (...)
* ez azt jelenti, hogy az egyrészes képregények mindegyikét, a többrészesek közül pedig legalább egy rész értékelését várjuk attól, aki ringbe szeretne szállni a nyereményekért...
--- Idézet vége ---
azért lett így kitalálva, hogy minden honosítót érintsenek a vélemények, biztosan ne maradjon ki senki munkája az értékelésekből
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése