HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (341/416) > >>

dr samson:
Na, megérkeztem a maradék 3 képregény véleményezésével, úgyhogy ezután végre nekiülök a Fantassztikus Négyesnek is.   Hát kezdjük:

A Bolygó Kapitánya:

Hát, meg kell mondjam, hogy nagyon nem volt kedvem elkezdeni olvasni, mert ha volt olyan rajzfilmsorozat gyerekkoromban, amit nagyon utáltam, hát az ez volt! És ezt a nézetemet a képregény sem változtatta meg. Bár, a szinezésre és a rajzra nincs panaszom, de nekem egy kicsit túl összecsapottnak tünt az eleje, pl. fél oldal alatt összehozták az 5 gyereket. Ebből következik a másik problémám is, mert nekem a rajzfilmhez képest kicsit túl fiatalnak tüntek a srácok.   De az pozitívum, hogy teljes visszaadta a rajzfilm hangulatát.

Power Rangers:

Na, eddig ez a legnagyobb csalódás!   Teljesen másra számítottam, nekem egyáltalán nem adta vissza azt az érzést, amit a sorozatnál éreztem minden szombat és vasárnap reggel, amikor csak azért keltem fel, hogy láthassam az RTL2-őn, pedig egy kukkot sem értettem belőle. A rajz sem tetszett, a történet is túl összecsapottnak tűnt, egyszóval nekem nem jött be.

Szellemírtók:

Ez viszont tetszett! Nagyon is! Pedig itt is egy kicsit másra számítottam, de pozitívatt csalódtam   A rajz és a színezés szerniális, a történet is elmegy, már biztos, hogy a többi 3 részt is elolvasom!

Na ennyi emberek. Ezzel azt hiszem már én is benne vagyok a kalapban.  Így zárásul szeretném megköszönni nektek ezt a retró hetet, mert nagyon jól esett egy kicsit nosztalgiázni és remélem, hogy a jövő nyáron is lesz valasmi hasonló akció!

Micho:

--- Idézet ---Hogy mennyire teljes azon komoly vita folyik az adott oldalon is, angélusul.
--- Idézet vége ---
hát ha csak 58 rész, akkor bizony az 1. sorozat sincs benne végig (az 61 részes volt) azt követte a 2. sorozat (43 epizód) és a 3. sorozat (20 epizód), tehát ha jól számolom, a teljes klasszikus VOLTRON sorozat 124 részből állt. (azért mondom, hogy klasszikus, mert pár éve elkészült egy újabb feldolgozás, "Voltron: The Third Dimension" címmel, ami már ilyen 3D-s rajzfilm.)

és kis tájékoztató a játék állásával kapcsolatban: elkészítettünk egy táblázatot a jelenlegi állásról, és belevettük azokat, akik úgy tűntek, hogy beszálltak a játékba  akinek a neve ki van emelve pirossal, vastagon, az már teljesítette a feltételeket, és bekerült a kalapba... a fehér sorok azt jelölik, hogy milyen hiányosságok vannak.  
vicces, egyelőre öten vannak a kalapban, így már mindneki dobogós, ahogy szokták mondani... de nem hiszem, hogy regnar elmaradna a játéktól egy Űrszellem véleményezés hiányával, biztos csak kivár

FÓRUMJÁTÉK    T Á B L Á Z A T (0620)

(aki valamilyen hibát fedezett fel, írt valamelyik képregényről, és mégsem szerepel, tegye szóvá nyugodtan, és utánanézünk!)

szerk.:

aki nagyon hiányzott a hétről, az Punkológus, a retró-herceg  kihagyta volna a ziccert? üzenjük, hogy még nem késő, vasárnap estig lehet véleményezni  

Troll:
Akit érdekel a voltron teljes angolul, annak itt a torrent.
Voltron_Complete 58 rész, kb 10GB az egész.
Hogy mennyire teljes azon komoly vita folyik az adott oldalon is, angélusul.

exactlee:
Sötét-Víz Kalózai

Hát ez a sorozat ami legkevésbé érdekelt, ráadásul a színezése sem tetszik. Úgyhogy csak az első két részt olvastam el(tovább már nem bírtam), a rajzfilmet sem ismerem, így a történet sem tetszett igazán.

Szellemirtók - Légió

Ez a sorozat viszont tetszett. Jó rajzok, jó sztori, jó beszólások, a fordítás is ottvan, minden megvan ami egy jó képregényhez kell.
úgytűnik nekem jobban bejönnek ezek a modern feldolgozások.

Thundercats
Na ez a sorozat a fenti kettő között helyezkedik el az én listámon. A rajza tetszik, a fordítás is jó, viszont hiányoznak belőle a poénok, meg a tipikus rajzfilmes történet sem tetszik igazán, nekem túl bugyuta.

Ha jól nézem ezzel le is tudtam a játékhoz szükséges véleményezést, ha nem akkor légyszíves írja már le valaki, mit hagytam ki.  

Egyébként gratula az egész HZS stábnak, hogy sikerült ezt összehozniuk, főleg így vizsgaidőszak, évvége közelében meg persze meló mellett. Tényleg nem kis teljesítmény ez, amit levágtatok.

Micho:

--- Idézet ---Ki foglalkozik itten kepregeny magyarositassal?
--- Idézet vége ---
könnyebb kérdés, hogy ki nem?  nos, itt a fórumon, akihez azt látod írva, hogy HálóZsák Tag vagy Alapító, annak van köze az itteni honosításokhoz.

--- Idézet ---Star Wars 2-vel haladtam egy kicsit,mivel megvan a felirat a filmhez,de a kepregenyben van egy csomo szoveg ami nincsen benne a filmben.
--- Idézet vége ---

fú, sajnos azt kell mondanom, feleslegesen dolgozol, mert megjelent magyarul az összes Star Wars filmképregény    (ha SW témában kérdeznél, van SW topikunk SW szakértőkkel  )

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése