HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (340/416) > >>

Micho:

--- Idézet ---Ok.Koszi Micho.Azt szeretnem meg megkerdezni,hogy hataron tuliak is jelentkezhetnek-e a jatekra?
--- Idézet vége ---
hogyne, én személy szerint szimpatizálok a H.T. magyarokkal, van úgynevezett magyar igazolványom is  
a részleteket a Fórumjáték topikban találod, de gondolom már átolvastad... emlékeztetőül, vasárnap estig jöhetnek a vélemények.

egy kérdés:
nálatok milyen képregényeket lehet rendszeresen kapni, és mennyibe kerülnek?

viper007:
Ok.Koszi Micho.Azt szeretnem meg megkerdezni,hogy hataron tuliak is jelentkezhetnek-e a jatekra?

Micho:

--- Idézet ---Voltron rajzfilm...nem lehetne tömcsiben letölthetővé ???
--- Idézet vége ---
mármint tömörítve?
ezt is tudod szedegetni, megszakíthatod, és később folytatod a letöltést, persze total commanderrel. asszem lehet így  

persze, ha nyersz csomagot,semmibe se kerül majd belerakni egy cd-n a borítékba
(vagy ha nem nyersz akkor is.. fájdalomdíj )

Fairlight:
Voltron rajzfilm...nem lehetne tömcsiben letölthetővé ??? Mert a 30 perces netidőim alatt nemhiszem, hogy végig bírnám nézni...   :

Micho:

--- Idézet ---Na ennyi emberek. Ezzel azt hiszem már én is benne vagyok a kalapban.
--- Idézet vége ---
kitűnő  

--- Idézet ---Így zárásul szeretném megköszönni nektek ezt a retró hetet, mert nagyon jól esett egy kicsit nosztalgiázni és remélem, hogy a jövő nyáron is lesz valasmi hasonló akció!
--- Idézet vége ---

nem lehetne, hogy valamelyik másik honosító oldal rukkoljon ilyesmi meglepivel elő?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése