HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
Gabe:
Én meg arra volnék kiváncsi hogy bárhol a világon szoktak-e honosítani, rajtunk kívül? Azt tudom hogy mangákat szoktak írásjelesről (talán kanji a neve a jeleknek , nem emlékszem) angolra átírni, de mással még nem találkoztam...
Micho:
--- Idézet ---Van kialakult "rajongói mag", vagy internetes portálok?
--- Idézet vége ---
na igen, ez egy érdekes kérdés. mikor nálunk is pangás volt a honi képregénypiacon, kialakult a Képregény Underground a honosításokkal. kíváncsi vagyok, van-e arrafelé is ilyesmi
regnar:
Szia viper007. Milyen árban vannak felétek a képregények, pontosabban voltak, ha szabad érdeklődni? És mekkora a kereslet a képregényekre. Van kialakult "rajongói mag", vagy internetes portálok?
Micho:
--- Idézet ---Koszi Micho.Hat nalunk regebben lehetet kapni Superman s Batman,Pokember,Spawn,X-Men,X-aktak kepregenyeket,de mar vagy 6 eve nem lehet kapni sajnos.
--- Idézet vége ---
hm... egy-két évvel ezelőtt itt is ilyen állapotok uralkodtak de ha majd beléptek az EU-ba, akkor lehet majd számítani rá, hogy a Panini felétek is eldob pár képregénysorozatot
viper007:
Koszi Micho.Hat nalunk regebben lehetet kapni Superman s Batman,Pokember,Spawn,X-Men,X-aktak kepregenyeket,de mar vagy 6 eve nem lehet kapni sajnos.Ugyhogy kenytelen vagyok a netrol tovabb gyujteni.Igen atolvastam a jatek szabalyt,es orulok ennek a jateknak.Remelem meg lesz ilyen jatek.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése