HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (335/416) > >>

viper007:
Szia regnar nalunk 7-8000 lejert lehetett akkoriban kapni kepregenyeket.Az itteni akar megfelelt az akkor kepregeny araknak vagyis itt akkoriban ugyanannyiba kerult egy kepregeny,mint nalatok.

Dórika:

--- Idézet ---Na van esélyem?
--- Idézet vége ---
Igen.

A legfrissebb lista:
FÓRUMJÁTÉK T Á B L Á Z A T (0623)

Scarf:
Remélem ennyitől is bekerülök a kalapba:

Voltron #0:

Először is, az eredeti rajzfilmet nem ismerem* (’92-es születésem lévén)… Azért kezdtem el olvasni, mert nyerni akartam, de ez a bevezető pár oldal elég volt ahhoz, hogy kíváncsivá tegyen. Biztosan tovább fogom olvasni, de egyelőre írok erről a számról: Nos, nekem bejön a manga, szóval ez egy jó pont volt a rajz terén, viszont ez a CGI utánérzés nem jön be, most ez mi? Egy color-manga vagy egy Disney képregény? Bár kedvenc rajzolóm is ilyen stílusban rajzol (Humberto Ramos) ez mégsem tetszik, jó gondolom fényes papíron, máshogy érezném, de ez nem adatik meg nekem, szal a véleményem ez. A történet az egy semmi, nagy nulla, de kedvcsinálónak a többi számhoz tökéletes, nagyon jó választás! A honosításhoz meg gratulálok, nagyon jó!

*(Ezért hasznos volt a végén az ismertető)

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Thundercats #0:

(A rajzfilmet itt sem ismerem)
Nem kedvelem a macskákat, ezt a képregényt sem.  Valahogy nem fogott meg, nem is olvasom tovább, inkább olvasok He-Man-t az is ugyanez csak ott emberek vannak. A rajz sem tetszett, a honosítás viszont jó.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Pókember és csodálatos barátai #1:

Ezt olvastam el a legnyögvenyelősebben; a rajz régi és pocsék, a sztori viszont szuper! Laza, könnyed, vicces! Ilyeneket kár, hogy nem sűrűn csinálnak manapság… Azért ezt kipróbálom: berepülök viharba egy géppel, vajon csak a motorok lassulnak be?  

Ezüst Sólymok #1:

Elég annyi, hogy no comment?  
Nem ismertem ezt a rajzfilmet sem, de szerintem nem tetszene. Számomra unalmas és értelmetlen. Nagyon nem tetszik, nekem ez a negatív pont a RETRÓ-HÉT-ben!
A honosítás viszont jó, talán csak az a fura, hogy a Quicksilevert miért fordítottátok le.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A Sötét-Víz Kalózai #1:

Ezt ismertem!
Ha már megneveztem negatív pontot, akkor ez a pozitív!
Egy jó, izgalmas, kalóz-fantasy, ezt is biztosan tovább olvasom!
Nem szeretem magam ismételni, de a honosítás itt is nagyon jó, egy hibát találtam csupán:
Ryka mondja a második oldalon: Nem butáskodj!
-----------------------------------------------------------------------------------------------Szellemírtók – Légió #1:

A rajz jó, történet szintén és a poénok is.
Hasra nem estem tőle, de azért biztos tovább olvasom. Tetszett.  

Power Rangers #5:

A második negatív!!
Én már a rajzfilmet is gyűlöltem, de ez…. Fhúúú…
A rejz sem (főleg a második) és a történet sem volt tetszetős! Nagyon nem!
Sőőőt… Még egy hiba is volt benne:
3. oldal – 5. panel: Aligha vagy ellefele a Power Rangersnek! (ellenfele)

Bolygó Kapitány #1:

A rajzfilmet nagyon szerettem, még van is kazettán!
Most kedvet is kaptam hozzá újra! Tökre felidéződött bennem!
Nagyon jó minden benne!
Hány részes lett végül ez a sorozat?

Space Ghost #1:

Ennek a sorozatnak az 5. száma meg van nekem!
A rajz gyönyörű, a történet meg valami eszméletlen!
Nem is gondoltam, hogy ez ennyire komoly képregény, nagyon tetszik! Ez a legpozitívabb pont!! Természetesen ezt is tovább olvasom!
A honosítás itt is nagyon szuper, hibátlan!  

Na van esélyem?

Punkológus:
Power Rangers

Imádtam gyerekként ezt a sorozatot, szinte minden részt láttam, addig, amíg az eredeti szereplők még megvoltak. Emlékszem mindig ezzel fejezték be a rajzfilmblokot az RTL-en. Ez tényleg nagy favoritom volt, ezért sem tudok megbocsátani  Kedvencem egyébként Tommy volt, még Zöld ruhás korából, mikor egy godzilla szerü robottal küldte. Akkor még több részen átívelő sztorivonal is előfordult. Csodálkoztam is, hogy 5. rész és már fehérbe küldi  .  A történet szokásosan a magánélettel kezdodik, amit régen nem szerettem, mert nem értettem, most meg: 1.Mocskosmód idegesítő, hogy TOM1-et idézzem "a tököm tele van már az amerikai középiskolások csodálatos életével". Ez a sziruptól csöpögo "elégedettek vagyunk az életünkel" "minden pink" életérzéstöl amúgy is hánynom kell. Egyébként meg visszaadja a sorozatban történt dolgokat (a magánéletit). 2. micsoda csúcsszuper pedagógiai érzékkel rendelkeztek a készítők. Ha valaki borökbe, meg farmerekbe jár, akkor holt buta, bunkó és szerencsétlen. Ebböl a 2 rosszfiúból késöbb rendor lesz egyébként.  No akkor kisebb váltás jönnek a gonoszok Lord Zedd vezetésével: az ő kinézetét nagyon bírtam a sorozatban, meg azt a sárgapáncélos farkasfejü lényt is. Jönnek a szokásos logikátlanságok, én például sosem értettem, hogy miértnem küldik le az összes szörnyet a Földre, de hát még kismillió ilyen hiba van. Ez a Zippo kölyök egy nagy nulla egyébként. Teljesen röhejesen néz ki és nem tudtam elvonatkoztatni attól a képzetemtől, hogy a harmadik keze a farkára van rábogozzva   Itt következett a halálsikolyom, nem más miatt, mint Zordon szentbeszéde a családról ÁÁÁÁÁÁÁÁ  Először még el is gondolkodtam azzon, hogy ez talán csak irónia lehet, mert nemigaz, hogy egy ekkora baromságot bele mertek tenni. A harcot sem tudták rendesen visszaadni, azt a tipikus darabos mozgást. Sőt a harcot nagyon gyorsan lerendezték.
Lehet, hogy szerencsésebb lett volna, ha meghagyátok németül.
The End  

Ja és a 18. oldalba bele lett satírozva

Micho:

--- Idézet ---ja igen bocs ezt elfelejtettem odaírni  !természetesen a rajfilmre gondoltam
--- Idézet vége ---
sajnos azt nem, mert a Voltront is csak kuriózumként tettük fel, és mert szinkronos volt  majd figyeld ezt a topikot, és Trollt megkérem, hogy tegyen be ide torrrent letöltési linket, ahonnan tudsz Thundercats részeket tölteni - angolul!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése