HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (323/416) > >>

Zerit:

--- Idézet ---Maga a történelmi "háttéranyag2 annyira nem kötött le
--- Idézet vége ---
nabakker, akkor felesleges volt a kutatomunkam
egyebkent nem annyira tortenelmi hatteranyag mind inkabb magyarazat a kepregenyben szereplo nevek es esemenyek utalasara, hatha nem esik le mindenkinek minden poen

Micho:

--- Idézet ---Amúgy ebben mi volt a 18+? Egy átlagos Angyalok képregényben több erőszak van 
--- Idézet vége ---
már maga a cím miatt  ebben a mai világban sose lehet tudni, mikor neo-akármizik le az embert  
a jegyzetet olvasva pedig télleg sokminden érthetőbb lesz

regnar:
Sztálin Vs Hitler.

Húú ez ebben a hőségben büntetett    Amúgy ebben mi volt a 18+? Egy átlagos Angyalok képregényben több erőszak van  

Maga a sztori nem volt rossz, a téma szinte az utcán hevert. Bár én vártam valami 2előjátékot" nem mindjárt az ágyba, oszt hadd szóljon      Lenin, mint Yoda mester?  
A megvalósítás szerintem remek, nagyon tetszettek a grafikák. Külön pont a cirill betűs hanghatásokért      
A keleti oldalról nem igazán jutnak el dolgok, pedig sok tehetséges művész tengeti arra fele életét.

Maga a történelmi "háttéranyag2 annyira nem kötött le, nem vagyok túlságosan nagy rajongója a II VH tanulmányozásának,de ennek ellenére le a kalappal, nagyon szépen sikerült a honosítás, jók a betűtípusok, meg az egész kinézete.  

jó kis rövid elmeroggyanás volt, szerintem érdemes volt felrakni, már csak a rajzok miatt is.

Zspider:
Hűűűűűű Micho kösziiiiiiiii Ne félj a retro Junkot órákon át olvastam már... Néha idősebbnek érzem magam tőle mint amennyi vagyok.

Micho:
Zspider:

a másodikra emlékszem, nagy kedvencem volt a Centurions
megtalálod a már emlegetett nagyon jó kis honlapon, a Retrojunkon.
de mindjárt idelinkelem neked:

Centurions a Retrojunk-on

szerintem ha végigböngészed a 80-as évek kínálatát, akkor a másikra is rálelsz  vigyázz, hosszú órákat el lehet nosztalgiázni ott, az intrókat nézegetve  

--- Idézet ---Szép lett a borító, és a jegyzetek
--- Idézet vége ---

köszi   jó, hogy összejött ez a képregény  
TOM1 tényleg nem találhatta meg abban a pillanatban, mert mindig elcsípi a bandát frissítés közben, amikor még nincs minden kész

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése