HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
Vlad:
Ne viccelj, tök jó lett
Zerit:
--- Idézet ---Egyébként én is gondoltam arra, hogy majd fűzök némi magyarázatot az utalásokhoz, de úgy döntöttem, majd ráér akkor, ha Dead megmutatja mire jutott (ez a rész elmaradt... ).
--- Idézet vége ---
sorry Vlad, ugy volt hogy en is megprobalkozok a kepregeny forditasaval (5 eves tervben benne volt), amikor meglattam a ftp-n, megorultem neki (tobbek kozt, hogy nem nekem kell szenvedni a forditassal ) es nem birtam megallni, hogy hozza ne csapjam ezt az apro jegyzetet
Zerit:
--- Idézet ---Természetesen a "nem kötött le" nem azt jelenti, hogy néhol nem adott infót, csak kissé száraz volt a sztori után...
--- Idézet vége ---
valoban, de mondjuk nem is a szorakoztatas volt a celja, hanem a kiegeszites, hogy szrazabb a sztoritol, hat meg jo, az lenne baj ha forditva lenne...
nah, inkabb nem vitatkozok
Vlad:
Egyébként én is gondoltam arra, hogy majd fűzök némi magyarázatot az utalásokhoz, de úgy döntöttem, majd ráér akkor, ha Dead megmutatja mire jutott (ez a rész elmaradt... ). De az utolsó három oldal messze több, mint amit én terveztem, úgyhogy így a tökély, és ismét csak: .
Eredetileg csak egy kis gyakorlásnak szántam az orosz szigorlatra, aztán mi lett belőle...
regnar:
Természetesen a "nem kötött le" nem azt jelenti, hogy néhol nem adott infót, csak kissé száraz volt a sztori után...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése