HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
Sepi:
--- Idézetet írta: Farek - 2013. Június 13., 14:21:06 ---Hulk kivégzése. Bármely ellenfelének így kellene csinálnia, ha nem ragaszkodnának ahhoz, hogy a zöld behemótot győzzék le, ne pedig a satnya Bannert.
--- Idézet vége ---
Az szerintem is zseniális volt.
Farek:
--- Idézetet írta: talgaby - 2013. Június 13., 12:03:45 ---Egy olyan jelenetet nem tudnék neked mondani onnan...
--- Idézet vége ---
Hulk kivégzése. Bármely ellenfelének így kellene csinálnia, ha nem ragaszkodnának ahhoz, hogy a zöld behemótot győzzék le, ne pedig a satnya Bannert.
Sepi:
Jó, de ez egy alternatív történet, és az ilyenben elnézi az ember a következetlenségeket, és ezektől még lehet jó egy sztori. Ez is olyan, mint egy what if. Még azt sem tartanám kizártnak, hogy eredetileg abba a sorozatba lett tervezve. Ott voltak ilyen elnagyolt dolgok, vagy rövid lezárásai egy-egy szálnak. A lényeg, hogy nem kell komolyan venni, és úgy máris jó sztori.
Amúgy köszönjük a véleményt, ezúttal is az elsők között voltál, sötét nagyúr! :badteeth: :worship:
talgaby:
Egy-két?! Egy olyan jelenetet nem tudnék neked mondani onnan, amihez nem kellett a fél Marvel-univerzumot átkalapálnia Ennisnek, hogy legalább arra a pár képkockára működhessen.
SithLord:
Üdv! Köszi a HZs 10 éves különszámot,talgaby,Farek,Micho,Sepi,Genzo! :worship:
A Megtorlós történetig nevetgettem,olvasgattam.Aztán az arcomra fagyott a mosoly..ez nagyon űtős és komoly képregény volt.Nem vagyok egy Megtorló rajongó,de ezt érdemes volt elolvasni.A végkifejletet előre láttam,mint oly sok mást(hiszen Sith vagyok :badteeth: ) Bár volt benne egy-két túlzás ami nehezen hihető pl ,ahogy a mutánsokat elintézte.De összességében ez egy kiemelkedő darab volt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése