HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
KiD:
Nekem sem lesz nagy kedvencem a Megtorlós sztori, szerintem jobb lett volna, ha tudunk neki drukkolni, mondjuk valaki irányítja a többi hőst, és ő meg a saját módszereivel intézi a dolgot... Egyszerre szorítanánk érte és éreznénk azt, hogy ez így azért mégsem frankó. Ugyanakkor én utálni sem fogom, egynek elment szódával.
(Ugyanúgy a Megtorló - Pókember What if? jutott eszembe a Hulk megöléséről, anno az is egy nagyon okos trükk volt.)
keildavid:
HZs 10 éves különszám: Tetszik ez a jubileumi válogatás. ;) Jó volt egy kis beszámoló a régi időkről, és hihetetlen, hogy ez is olyan, mint az 1.500 képregényben is volt.
A különböző képregények tényleg jók. Pl. a Bosszú Angyalai rész, amiben a pénz megtakarításról szólt.
A Megtorló kiirtja a Marvel univerzumot még régen olvastam a megszűnt képregénytár.net-es verziót. De ez a mostani sokkal jobb minőségű. Főleg a duplaoldal, mert a régi verzióban elfelezve volt. De ez más tészta.
Bár az furcsa volt benne, hogy Megtorló ennyire kiirtja a szuperhősöket. De persze ebbe az alternatív történetben egyből kiderült, hogy miért is lett ez így, amit Garth Ennis kitalált.
A Póklány-féle történet fura volt. főleg, amikor a Póksonkáról esett szó. Mivel tudtommal nem is lett említve se a fővonalas 616-os Pókemberben se a Póklány sorozatban. De mégis jó volt ilyent is olvasni. Voltak benne hihetetlen poénok. :D
Köszönöm minden HálóZsák tagoknak! :worship: :worship:
talgaby:
--- Idézet ---nem szabad logikát keresni
--- Idézet vége ---
És ezzel gyakorlatilag sikerült összefoglalni az egész történet velejét. Na, ezért rühellem én ennyire. :)
Micho:
--- Idézetet írta: talgaby - 2013. Június 13., 20:30:37 ---A válasz az, hogy semmiért
--- Idézet vége ---
nem. a válasz az, hogy a Megtorló az őt ért tragédia hatására pszichopata lett, és a tetteiben innentől kezdve nem szabad logikát keresni ;)
valakit megérint ez a sztori, téged pedig fejcsóválásra késztet, ez van.
talgaby:
--- Idézet ---itt nem ezen van a hangsúly, nem is lehet ilyen kevés oldalszámon jobban kifejteni. hanem azon, hogy egy hétköznapi ember tragédiája miként változik pszichopatikus gyűlöletté
--- Idézet vége ---
Még évekkel ezelőtt mondtam egy hasonló érvre azt, hogy helyettesítsd be az alapszituban a „szuperhős” és „idegen faj elleni csata” kifejezéseket arra, hogy „rendőrök” és „tűzpárbaj drogfutárokkal", és vezesd le nekem azt az érvelést, hogy akkor miért a rendőröket kellene kiirtani miatta egy nagyképű parancsnok miatt. A válasz az, hogy semmiért, Ennis csak meg akarta mutatni, mekkora király ez a Frank – csak elég jó író ahhoz, hogy megpróbálja elfedni ezt. Hasonlót próbáltak nemrég Deadpoollal. Csak az úgy, ahogy van, összeomlott.
Szóval szerintem maga az egész alap is, amire épül, egy düledező homokvár.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése