HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (287/416) > >>

nickfury:
Köszi a Streetfigher képregényt! Nálam ez a játék kimaradt szóval ismeretlenek a szereplök. Tetszik hogy mindenki egy nagy tornára készül. JAaaaa ez nem volt megfilmesitve? Van damme volt a főszereplő a filmben nem?

Gabe:
Bitcomet nagyon jó kezdőknek, sőt, nállam hozzáértőbbek biztoasan tudnak írni egy pár sort, hogy miért is volt tiltott kliens. (    nem véletlenül) . De szerintem a legjobb, az uTorrent. Mostanában kezdek áttérni rá, szerintem jobb. De kezdőknek a Bitcomet a legjobb választás.

A piratebayt meg azért nyomom ennyire, mert mint az oldal jelmondata is hirdeti: "a világ legnagyobb torrent trackere."  Aki itt kitapasztalja a dolgokat, utána úgyis elindul a specifikusabb trackerek felé. De ez már egy másik történet. És mint mondtam, (és ezt itt mások is alátámaszthatják), képregényes szempontból hosszútávon a torrent nem jó. Mindenképpen ajállott a dc felé fordulni.

Egyébként a megfelelő kliensel a dc-n is el lehet érni( vagy legalábbis megközeliteni) a torrent sebességét: strongDc. Ez a torrent meg a dc keveréke. Igaz sok helyen tiltják, de a comicshack-en például nem.

Na jó, továbbiakban a csevej topikban rontsuk a levegőt, mert Admina már gondolom a haját tépi...  

Ash:
a torrentz.com egy összefogó kereső hely. Ott is érdemes próbálkozni. Kezdő torrentezőknek ajánlanám a Bitspiritet. Amolyan mindent a szádbarágok kliens, bár igaz, nem magyar.

Gabe:
Bitcomet kliens beszerzése, (free, googleel keres rá, millió helyről leszedhető), telepítsd, stbstbstb... ez nem lesz gond. Ugorjunk: ott vagy bent az oldalon(piratebay, link lejjebb) :
torrentek listája--->comics---->bejön egy rahedli képregény. Rákattintasz egy neked szimpatikusra, amit lehetőleg töltenek is fel (seed-et nézd, bár nem mindig pontos, ezért néha a 0-ás cuccokkal is érdemes próbálkozni, de a népszerű címekel érdemes foglalkozni, úgyis a dc++-on kötsz ki végül, arra meg elég az oldal hogy meglegyen az 5Gb) --->bejön egy másik oldal----> katt a kék linkre--->felnyilik egy ablak, ahol ki tudod pipálni a torrent tartalmából azt ami kell--->kipipálás után oké---->kimész a konyhába egy hideg sörért (18 alatt egy hideg coláért)---és várod hogy leérjen a cucc. Ennyi.

Jó tanács: Ha a friss megjelenések érdekelnek akkor keresd a DCP**** (*=aktuális dátum) jellű cuccokat, azt az előbb leírt pipálgatós módszerrel tudod szelektálni.

A képregények olvasgatásához szükséged lesz egy aprócska programra: Cdisplay, amit a Comixartról tudsz letölteni. (Link a főoldalon).

Mégegy jótanács: a piratebay keresője nemigen ér semmit, jobban jársz ha végiglapozgatod az oldalt.

(annyit reklámoztam már az oldalt, hogy azthiszik  Piratebay ügynök vagyok, még a végén jön az ASVA  )

hegyitomi:

--- Idézet ---akkor egyszerű:

nyomj rá a kedvenc hubokra (csilag)---alul bejönnek opciók, ott válaszd az újjat--->bejön egy kis ablak, amibe írd ezeket:

név: írd be azt a nevet, amit használni szeretnél
cím: megaman.gotdns.com
leírás: bármit írhatsz, a hub jellemzésére szolgál

Ha hozzátetted, és megfelelőek a beállítások, akkor pipáld ki a négyzetet, így dc indításakkor alapból felép, egyébként kattints a névre duplán, és már töltödik is az oldal.

Egy kellemetlen dolog: kell 5 Gb képregényes megosztás, vagy nem tudsz bemenni (ideig óráig bármilyen kacatot megoszthatsz, de lehet hogy egy idő után kiszúrják a dolgot, és kirúgnak)
--- Idézet vége ---

Eddig eljutottam én is.

--- Idézet ---Egy kellemetlen dolog: kell 5 Gb képregényes megosztás, vagy nem tudsz bemenni (ideig óráig bármilyen kacatot megoszthatsz, de lehet hogy egy idő után kiszúrják a dolgot, és kirúgnak)
--- Idézet vége ---

Pontosan itt akadtam meg.  

--- Idézet ---Ha nincs képregényed, akkor torrenten a piratebay-ről ( http://thepiratebay.org ) le tudsz húzni megosztás és visszatöltésmentesen (ez szemét dolog, de hát a szabályok itt eléggé lazák    ) annyit hogy a dc-re mehess. A torrentel szemben a dc-n sokkal nagyobb a választék, így hosszútávon jobban jársz vele.
--- Idézet vége ---

Ezt pontosan, hogy kell csinálni?  Fáradozást előre is köszönöm.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése