HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (282/416) > >>

Marci:
Jahh asszem ezzel ez a téma le is zárult.  
A 2-es pontban van a lényeg.

hegyitomi:

--- Idézet ---
--- Idézet ---de erre a válaszra még ha agyonvertek volna sem számítottam volna. 
--- Idézet vége ---

és? elfogadható?
--- Idézet vége ---
A válasz igen, de hogy miért ilyen reakciót vált ki emberekből nem!

Gondolom teljesen mindegy, hogy elfogadom-e a választ vagy sem; nem fog megváltozni. Az emberek (ki tudja miért) ilyen furcsán gondolkodnak attól függetlenül, hogy én egyetértek-e velük vagy sem.

Viszont azon gondolkodom, vajon a Sztálin vs. Hitler kimeríti-e a Btk. 269/B. §-át.  

Utánanéztem, nem

--- Idézet ---(1) Aki horogkeresztet, SS-jelvényt, nyilaskeresztet, sarló-kalapácsot, ötágú vöröscsillagot vagy ezeket ábrázoló jelképet a) terjeszt; b) nagy nyilvánosság előtt használ; c) közszemlére tesz; ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és pénzbüntetéssel büntetendő.

(2) Nem büntethető az (1) bekezdésben meghatározott cselekmény miatt, aki azt ismeretterjesztő, oktatási, tudományos, művészeti célból vagy a történelem, illetve a jelenkor eseményeiről szóló tájékoztatás céljából követi el.
--- Idézet vége ---

Ezt meg lehet mutatni a kötekedőknek is.  

Erac:

--- Idézet ---nos, akkor azt kell mondanom, hogy csaltal wink.gif
ez az onkenyes kiszamolo, amikor mar tudod, hogy ki lesz az aldozat es ugy alakitod a szotagokat, hogy ra keruljon a sor d.gif
--- Idézet vége ---

Ez a feltételezés felháborító, Zerit! Melyik édes-bájos kisgyerek lenne képes ilyen gaz tettre? Én nem tettem ilyet soha, az biztos!

Zerit:

--- Idézet ---(Ezt a rosszul tagolást nem egészen értem,mert én gyerekkoromban így mondtam, halovány ködös emlékezetem szerint - mármint 4 tagból...húderégvolt...mami, öregszem!  )
--- Idézet vége ---
nos, akkor azt kell mondanom, hogy csaltal
ez az onkenyes kiszamolo, amikor mar tudod, hogy ki lesz az aldozat es ugy alakitod a szotagokat, hogy ra keruljon a sor

talgaby:
(Ezt a rosszul tagolást nem egészen értem,mert én gyerekkoromban így mondtam, halovány ködös emlékezetem szerint - mármint 4 tagból...húderégvolt...mami, öregszem!  )

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése