HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (273/416) > >>

talgaby:
Gondolom az is folytatódik majd egyszer... ki tudja, talán ha szépen megkéred a honosítót, előbbre hozza...

pepo05:
Hellspawnt nem akarjátok folytatni? Mert az eddigi történetek nekem nagyon tetszettek, teljesen magával ragadó hangulatuk van. Vagy csak én várom a kövi részt?

Zerit:

--- Idézet ---Ha először olvastad a történetet, az fog tetszeni jobban, mivel olvasás közben a fantáziád szabadon szárnyalhat, amit egy film, vagy képregényfeldolgozás nem hiszem, hogy felül tudna múlni.
--- Idézet vége ---

azonfelul, hogy egyetertek veled, megis: a lato emberek tobbnyire vizualis tipusok, azaz kepekben gondolkoznak  masreszt nem mindenkinek van szarnyalo fantaziaja  ezt a kliset el lehet loni, marmint a feldolgozas nem olyan jo, mint az eredeti, de minek? tisztaban vagyunk vele, sot ezert traktaltam annakidejen a forumozokat extra anyagokkal, ahol ugyan illusztralt kornyezetben, de "csak" a novellat olvashtattak szarnyalo kepzelettel

7 (sot 8!) kepregeny valoban a novella alapjan keszult (persze ez anno, meg a tavasszal, amikor elindult a gyujtemenyes sorozat elhangzott, de mind1), de van olyan, amelyik elobb letezett kepregenyben es csak utana novellakent, sot regi ballada feldolgozas es sok-sok egyeb dolog van es lesz itt meg (novellafeldolgozas mar nem)

freakdavE:
A KN-es Sandman-ről tudok, már letöltöttem mind. Sőt már jó ideje várom a folytatást. Majd megsürgetem őket kicsit.  

Amúgy lehet, hogy pontatlan voltam. Nem biztos, hogy a HZs-gyűjtemény csak novellafeldolgozásokból áll, de hét biztosan az. És nincs ezzel semmi, baj, csupán én először könyvben olvastam ezeket a történeteket és csak nemrég találkoztam a képregény verziókka, és az első élmény meghatározóbb. Ugyanaz a helyzet, mint a megfilmesített irodalmi műveknél. Ha először olvastad a történetet, az fog tetszeni jobban, mivel olvasás közben a fantáziád szabadon szárnyalhat, amit egy film, vagy képregényfeldolgozás nem hiszem, hogy felül tudna múlni.

--- Idézet ---... a HZs-s gyujtemeny celja, hogy ezen sorozaton kivul is megismertesse az olvasokozonseget Gaiman szerteagazo fantazaiajarol,
--- Idézet vége ---
Ehez a kezdeményezéshez meg csak gratulálni tudok!

Zerit:
rovid ismerteto:
http://www.endless.hu/?rovat=konyv&cikk=amgods

+++

--- Idézet ---Ha már Gaiman képregényről van szó, az eleve képregénynek szánt alkotásai, pl. a Sandman jobban tetszenek.
--- Idézet vége ---
Sandmant a KN-en honositanak, igy javaslom, hogy oda menj olvasni... a HZs-s gyujtemeny celja, hogy ezen sorozaton kivul is megismertesse az olvasokozonseget Gaiman szerteagazo fantazaiajarol, nemcsak a novellainak kepregenyes feldolgozasai szerepelnek itt, hanem sok mas, szvsz sokak szamara ismeretlen muve is...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése