HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
turkia:
Még csak most olvastam a Nova kontra Ezüst Utazót, köszi!
Az ajánlóban olvastam és valóban vannak idegesítően túlzó csaták. Itt azokra gondolok, amikor szuperhősök lenyomják pl. Galactust.
Itt nagyon jól van ábrázolva, én mindig ilyen 100-200 méteres titánnak képzelem, aki rá sem néz az emberekre, mert számára jelentéktelenek. A Fantasztikusok már nem is tudom, hányszor páholták el szerencsétlent némely író ámokfutása következtében. :m-galactus:
Zerit:
Nagy ember a Hulk unokaöccsének az unokabátyának a régi szobatársa. :hehe:
Nagy ember az ismeretlen tényező, amint azt a hírben említettem. Nem tudjuk honnét jött és hová tart, nem tudjuk elhelyezni a saját világképünkbe, nem tudunk hozzá hogyan viszonyulni, és nem tudjuk hogyan reagál ránk. Félünk tőle, és amitől rettegünk, azt ellenségesnek tartjuk. Nagy ember a félelmeinket testesíti meg.
Usagi Yojimbo:
Köszi a Nagy Embert! :worship: :worship: :worship:
Szép volt, csak nagyon rövid, de így volt jó, hogy a "Nagy ember" életének csak egy kis szakaszát láthattuk. Azt, hogy mi történt vele ezelőtt, éppen annyira nem tudhatjuk, mint az, hogy mi fog vele történni ezután.
Galamb:
Köszönöm a Nagy embert, tetszett, csak rövid volt. Bár tudom, hogy nem az volt a lényeges a sztoriban, mégis sajnálom, hogy nem derült ki a címszereplő múltja.
Micho:
Itt is vannak még, csak hogy haza beszéljek :nezze:
http://halozsak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=525&Itemid=83
- Fantom - A világ körül
- Fantom - A 100. HZs füzet
- Fantom - Enciklopédia
de ami talán a legérdekesebb, egy koremlék egyenesen 2003-ból:
egy karácsonyi borító, ami nem a honosított képregényé (mert az nem volt hozzá), hanem házilag barkácsoltam, hogy mégis legyen valami.
http://halozsak.hu/images/stories/kepregenyek/disney/other/donald-bear-mountain/dkkmh-00hun.jpg
(látszik, hogy az "első évben" fogalmam sem volt, mi az a zajszűrés, vagy életlenítés :badteeth:)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése