HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
raveon:
Fosters van?
Ja tényleg a Heineken-nek meg a Stella-nak vannak a legjobb reklámjai.
Ellentétben az ilyen borsodi meg egyébekkel. Bár szerintem a Soproni is viszonylag jókat csinál. Az egyik legrosszabb amit ittam az a Sárkánysör volt.
Blixxxa:
Én sem szeretem a sört...
A SÖR szeret ENGEM!!!
Spuri:
Csak a sörhöz kicsit hozzászólva: én nem szeretem a sört. Ez van. viszont a világ legjobb reklámjai a Stella Artois és Heineken reklámok!!!!!!!!!! Ezt szeretem bennük
mahdi:
--- Idézet ---
--- Idézet ---a Heinekent pl utálom...
--- Idézet vége ---
na...ilyen véleménnyel sem találkoztam még. a Heinekent mindenki jó sernek tartja. SZINTE mindenki...
--- Idézet vége ---
Mindenki állatnak néz miatta, de én tényleg nem szeretem a Heinekent....nameg a
Drehert se.... ....de imádom a Sima és a Barna Szalont, a Tuborg-ot, nameg a Borostyánt. Nem tehetek róla... ...
/ jah, és én gyarló a Rockmaratonon rászoktam a Sopronira is, de szerencsére abba bírtam hagyni... /
talgaby:
Bemész a legközelebbi, legszimpatikusabb (és lehető legnagyobb) könyvesboltba, és ott megérdeklődöd, hogy van-e. Ha nincs, jöhet a következő. Vagy akár neten is megrendelheted neten az Alexandrától ezt, ezt és akár ezt is. Ahhoz, hogy digitálisan megszerezd, senki se fog segíteni, amíg meg lehet kapni nyomtatott verzióban. (Ha meg a kimaradt részek érdekelnek, akkor a válasz a szokásos dc++ ás tsai.)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése