HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (263/416) > >>

Micho:

--- Idézetet írta: Sepi ---Most olvasom a Feketén-Fehéren című Hzs kiadványt.
--- Idézet vége ---

szia! örülök, hogy írtál a tavalyi Karácsony nagy durranásáról  
őszintén szólva ez a válogatás az egyik kedvenc munkám, mert nem csak honosításról volt szó, hanem alkotásról... kicsit jobban ki lehetett bontakozni egy ilyen (képzeletbeli) kiadvány készítésénél  
kérdésedre a válasz: "A  Randi" 1998-ban jelent meg, most nézem, hogy a kreditoldalon mindent feltüntettem, csak a dátumot nem. (de a cím alapján a Google segített   )
különben ez a sztori nemrég a Fekete-Fehér Képregényantológia legújabb számában megjelent nyomtatásban is, de nekem kaine fordítása jobban tetszett, mint H. Tomié.      
(na persze, hisz az előbbinél én voltam a szerkesztő   )
további jó olvasást!

joegery:
Hali!

Köszönet a Athena Voltaire 01 ep ért még nem olvastam de a figyelmemet kellöen felkeltette!!!!

Gery

killjoy:
Én úgy gondolom, hogy maga a készítő sem vette komolyan ezt a dolgot, hiszen a "szimulátor" résznél el is hangzik, hogy ez a legszarabb Mátrix paródia

Egyébként (kis kulisszatitok) anno mikor készült a sztori fordítása (közel két éve) volt egy olyan elképzelésem is, hogy egy B-változat is készült volna, aminek a fordítása egy kicsit az akkori magyar underground valóságra lett volna átültetve, ahol a Knet fórumának kőkemény cenzorai és a Knetes egységesítés képviselői lettek volna az ügynökök és a Knettől független honosító oldalak képviselői lettek volna Neo-ék. De azután ez az ötlet feledésbe merült, mára pedig már aktualitását is vesztette, hiszen a Knet már régen nem konkurenciája a honosító oldalaknak. Nagy fegyvertény, amit ők letettek és boldogan böngészgetem náluk a régi képregények szkennjeit és a régebbi honosításaikat, mind a mai napig egyik kedvencem a Rising Stars, de mára a Knet csak egy összefoglaló portállá vált, így nem lett volna értelme ezt az ötletet felmelegíteni. De mint a képregény elkészülésével kapcsolatos érdekesség talán nem baj, ha kikerül ide. (Olyan ez, mint a DVD-k extrái

Punkológus:
Nekem annyira nem jöttek be a poénok, viszont annál inkább tetszett, hogy ilyen stílusban mutatta be az alkotó a nagy képregénykiadók iránti unszimpátiáját. Ez tette az egészet igazán érdekessé.

Ryder:
Mátrix paródia.
Mikor megláttam a címet picit lekanyarodott az ajkam, mert kicsit unom már a mátrix paródiákat, de végülis elolvastam és kellemesen csalódtam.Most épp nincs nagy kedvem gépelni, már csak annyi, hogy nagyon jó a sztori, a rajzok is, a fordítás is,szal köszönet a képregényért.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése