HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
dancsi:
most olvastam el a matrix parodiat..... nagyon jo nagyon, az elejen azt hittem nem lesz valmi nagy durrranas de a vegere nagyon belendultek a poenok....egyebkent ki rajzolta ezt? Ertem en hogy egy "fuggetlen" rajzolo, dehat megis ki?
Sepi:
--- Idézetet írta: Micho ---nincs mit, és ajánlom figyelmedbe a kiadvány testvérét, a Marvel Mozaikot
--- Idézet vége ---
Igen, láttam már azt is, de még nem tudtam elolvasni. Mostanában főleg az újabb honosításaitokat olvastam, de már tervbe van véve. Biztos nagyon jó az is.
Micho:
--- Idézetet írta: Sepi ---Mégegyszer köszi.
--- Idézet vége ---
nincs mit, és ajánlom figyelmedbe a kiadvány testvérét, a Marvel Mozaikot
--- Idézet ---Hali Micho!
--- Idézet vége ---
Hali Troll!
Sepi:
--- Idézetet írta: Micho ---szia! örülök, hogy írtál a tavalyi Karácsony nagy durranásáról
őszintén szólva ez a válogatás az egyik kedvenc munkám, mert nem csak honosításról volt szó, hanem alkotásról... kicsit jobban ki lehetett bontakozni egy ilyen (képzeletbeli) kiadvány készítésénél
kérdésedre a válasz: "A Randi" 1998-ban jelent meg, most nézem, hogy a kreditoldalon mindent feltüntettem, csak a dátumot nem. (de a cím alapján a Google segített )
különben ez a sztori nemrég a Fekete-Fehér Képregényantológia legújabb számában megjelent nyomtatásban is, de nekem kaine fordítása jobban tetszett, mint H. Tomié.
(na persze, hisz az előbbinél én voltam a szerkesztő )
további jó olvasást!
--- Idézet vége ---
Köszi a választ Micho.
Bocs, hogy csak ilyen későn tudtam reagálni erre a kis házi kiadványotokra, de sajna tényleg csak most jutottam el odáig, hogy elolvassam. Szerintem nagyon jó lett, én legalábbis jót szórakoztam rajta.
Szóval megjelent nyomtatásban. Akkor ideje beszereznem.
Mégegyszer köszi.
Troll:
Hali Micho!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése