HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
Galamb:
Sziasztok! Úgy gondoltam, ideje egy kis lazitásnak, és hát mi mással is lehetne kiegetni egy kis gőzt, mint egy humoros képregénnyel? Mondjuk egy Mátrix-paródiával? Szwsz, az író kiváló egyensúlyt termetett azzal, hogy az egyik pillanatban még a filmből idéz szó szerint mondatokat, aztán pedig a főhősnő egy üllővel fág fejbe egy rendőrt. Bár tényleg voltak benne kicsit fáraztó poénok is, de a célnak tökéletesen megfelelt: könnyű kis kikapcsolódást nyújtott. De persze az egész nem lett volna olyan jó, mint amilyen, ha Killjoy nem végez remek munkát (Bár kicsit szokatlan volt, hogy a filmből vettet idézetek nem egészen úgy hangoznak, mint a magyar szinkron. De asszem a fórumlakók többsége úgy sincs jóban a szinkronos filmekkel .). Főleg a "Kövesd a fehér vérebet!"-Snoopy dolog tetszett a legjobban.
Rajz: a"Pistikés"-rajzok szwsz tökéletesen illeszkednek a történet hangulatához, de azt sajnáltam, hogy nem a szinészek karikatúrái köszönnek vissza az oldalakról.
Szóval az egészre szwsz adnék egy 4-est 5-ös skálán. Meg egyszer köszönöm!
Daredevil:
Ok.
talgaby:
Akkor passz. Kérj meg vkit, akinek van. Jobb ötletem nincs. A netre nem rakták föl, ez szinte biztos.
Daredevil:
Egy a difi. Nincs DC-m én nem is akarom feltenni.
talgaby:
Csak nyugodtan. A DC-n gondolom megtalálod. A NOW Comics adta ki az összeset, ha ez segít.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése