HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
Nitro:
Elolvastam a PvP mátrix paródiát. Kellemes, könnyed kikapcsolódást nyújtott, jót nevettem, köszi érte.
hegyitomi:
--- Idézetet írta: Zerit ---hm, eloszor is koszonom a visszajelzeseket, oszinten szolva nem szamitottam ra
a betutipus valoban nehezen olvashato, tulajdonkeppen ez is volt a cel olvasgattam korabeli jegyzokonyvet, es annyit elarulhatok, hogy ez a betutipus ahhoz kepest mennyorszag - fuggetlenul attol, hogy igyekeztunk az eredetihez hasonlo es kornak megfelelo irasmodot utanozni
itt az elejen megemlitenem, hogy kesobb ne legyen felreertes, aki egetrengeto sztorit var, az rossz helyen keresgel. ez a kepregeny berlinnel, a varossal foglalkozik, es egy varost a legkonnyebb a lakosain keresztul bemutatni, ki-ki tobb vagy kevesebb szerepet kap a muben, egy oldalt (mint a kozlekedest iranyito rendor) vagy csak egy panelt, vagy egy egesz fuzetet... az egesznek elet szaga van, es egyesek azt allitjak az Elet a legnagyobb es legjobb meselo egy picit mas ez a kepregeny, mint amit megszoktunk, de ez teszi szamomra erdekesse, hogy ez a mufaj kepes maskepp is komminkalni, bemutatni dolgokat az olvasonak, ezzel bizonyitva, hogy a kepregeny igenis erett minden tema feldolgozasara...
en meg itt is szeretnem megkoszonni elwood kolleganak a remek forditast, remelhetoleg gyumolcsozoek lesznek a ket honosito oldal kozos munkai
--- Idézet vége ---
A Belin cimű mű egyszerűen fantasztikus! Már maguk a grafikák (szöveg nélkül) is felérnek egy élménnyel és a helyenként nehezebben olvasható szöveg segít abban, hogy az ember ne suhanjon át a rajzok felett. Ennek ellenére nem elég egyszer elolvasni. Köszönet a Forditóknak ! Én személy szerint már most nagyon várom a folytatást.
Sepi:
--- Idézetet írta: Zerit ---itt az elejen megemlitenem, hogy kesobb ne legyen felreertes, aki egetrengeto sztorit var, az rossz helyen keresgel. ez a kepregeny berlinnel, a varossal foglalkozik, es egy varost a legkonnyebb a lakosain keresztul bemutatni, ki-ki tobb vagy kevesebb szerepet kap a muben, egy oldalt (mint a kozlekedest iranyito rendor) vagy csak egy panelt, vagy egy egesz fuzetet... az egesznek elet szaga van, es egyesek azt allitjak az Elet a legnagyobb es legjobb meselo egy picit mas ez a kepregeny, mint amit megszoktunk, de ez teszi szamomra erdekesse, hogy ez a mufaj kepes maskepp is komminkalni, bemutatni dolgokat az olvasonak, ezzel bizonyitva, hogy a kepregeny igenis erett minden tema feldolgozasara...
--- Idézet vége ---
Azt sejtettem, hogy nem egy Stalin vs Hitler tipusú képregény lesz ez, és nem is valamilyen 20-as évekbeli összeesküvés elméletet feltáró művel van dolgunk. Én azért örülök neki, mert a Weimari köztársaság ideje egy nagyon kényes téma, az állandó kormányváltások és a kialakuló félben lévő politikai irányzatok csatájának szintere, megfűszerezve egy kis gazdasági világválsággal. Tehát jó, hogy már egy képregény foglalkozik egy ilyen érdekes korszakkal, és meg tudja mutatni, hogy ez nemcsak a nácik felemelkedésének fénykora volt.
Mondjuk én megnéznék egy olyan képregényt ami a 30-as években játszódik Amerikában a tőzsde-crach idején, amely világméretű válságot okozott a föld szinte összes országában. Szerintem egy kispolgári család szemszögéből nagyon jó kis történet kerekedne ki belőle.
Zerit:
hm, eloszor is koszonom a visszajelzeseket, oszinten szolva nem szamitottam ra
a betutipus valoban nehezen olvashato, tulajdonkeppen ez is volt a cel olvasgattam korabeli jegyzokonyvet, es annyit elarulhatok, hogy ez a betutipus ahhoz kepest mennyorszag - fuggetlenul attol, hogy igyekeztunk az eredetihez hasonlo es kornak megfelelo irasmodot utanozni
itt az elejen megemlitenem, hogy kesobb ne legyen felreertes, aki egetrengeto sztorit var, az rossz helyen keresgel. ez a kepregeny berlinnel, a varossal foglalkozik, es egy varost a legkonnyebb a lakosain keresztul bemutatni, ki-ki tobb vagy kevesebb szerepet kap a muben, egy oldalt (mint a kozlekedest iranyito rendor) vagy csak egy panelt, vagy egy egesz fuzetet... az egesznek elet szaga van, es egyesek azt allitjak az Elet a legnagyobb es legjobb meselo egy picit mas ez a kepregeny, mint amit megszoktunk, de ez teszi szamomra erdekesse, hogy ez a mufaj kepes maskepp is komminkalni, bemutatni dolgokat az olvasonak, ezzel bizonyitva, hogy a kepregeny igenis erett minden tema feldolgozasara...
en meg itt is szeretnem megkoszonni elwood kolleganak a remek forditast, remelhetoleg gyumolcsozoek lesznek a ket honosito oldal kozos munkai
Troll:
Nem pont azt, de nagyon hasonlót... Viszont ez jó kérdés!
Melyik a legjobban olvasható folyóírást imitáló font?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése