HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
Gabe:
"A nép szava, isten szava."
Csak hát egy baj van: éppen a látókőr szélesítése a feladata eme vállogatásnak. Hogyan ajánlhatnának bármi konkrét címet az olvasók, amikor pont most próbáljuk nekik bemutatni azt, amit látniuk kellene. Kicsit olyan helyzet ez, amikor a turista viszi köbe az utazáson az idegen vezetőt. Inkább meg kéne szavaztatni őket, hogy mire lennének kiváncsiak inkább.
Zerit:
--- Idézet ---Na jó persze nem én vagyok a mérvadó. smiley.gif
--- Idézet vége ---
pedig az olvaso a mervado
ha neki nem tetszik, akkor cseszhetem, barmit csinalok
faith no more egyuttes jut eszembe, anno a amgyarorszagi koncerten a fronember, mike patton, igy szolt a nephez: you are gods, we are shit
Gabe:
Tudom , csak könnyen a HMM "rabságába" kerülhetünk, mert hamar elgfogynak a svéd, olasz, stb. alkotók, az meg egy valóságos kincsesbánya, így túlsúlyba kerülhetnek a franciák és az amerikaiak. Így fel kel kötni a gatyát, hogy előkotorjuk a megfelelő árút. Bár szerintem nem kell, hogy minden számban kizárólag új alkotók szerepeljenek, mert ha pár ember köré szervezzük, akkor könnyebben meg tudjuk mutatni az adott alkotók világát.
Szerény személyem egy, de lehet hogy kettő képregényt is belepaszíroz a következő számba (ha Zerit is belemegy persze). Az egyik fordítását jómagam fogom megoldani ... Ráadásul nem egyszerű mondatok vannak benne, de egy aprócska csalással menni fog. Érdekes lesz, páran tutira könyvet fogtok olvasni utána, úgyhogy ne felejtsetek el beíratkozni a következő évre sem a könyvtárba. A másikban ugyan csak 2 mondat szerepel, de nagyon szuper a külseje a cuccnak, majd meglátjátok ha úgy adódik. (Marvel Epic Illustrated-ből van kiollózva, így nem véletlen).
Konrad:
--- Idézetet írta: Zerit ---igen, ezt csak en valogattam... hat igy sikerult
--- Idézet vége ---
Nem értem ezt a -t, nekem tetszett.
Na jó persze nem én vagyok a mérvadó.
Zerit:
igen, ezt csak en valogattam... hat igy sikerult
egyebkent ebben nem csak amerikai es francia alkotok voltak... hanem sved, belga, olasz, angol... nade mind1
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése