HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
SithLord:
Üdv! Köszönöm az új Metal Gear Solid részt! Külön köszönet : talgabynak a fordításért és Gabenek a beírásért! Az ERŐ legyen veletek a továbbiakban is!!
Gorgonita:
Berlin: Azt hittem, hogy másodjára már nem fog annyira tetszeni, de az első képkockától az utolsóig olvastatta magát. A többit már előttem leírták. Időutazás. Hangulat ábrázolás. Remek.
Neil Gaiman: Ide írom ezt is, mert nem találom, hogy hova kell. Tetszett. Okosakat mondott, bölcseket. Kíváncsi lennék, hogy valójában is kapott -e Nebulát, és ezt a beszédet mondta-e, vagy csak elképzelte a helyzetet.
gomi:
Éljen végre itt a Metal Gear Solid újabb része, és ez az utolsó előtti Már alig várom a végét! Kiváló munkát csináltatok a fordítással és a beírással is!
manchiman:
vitte tovább ugyan azt a stílust, nagyon magával ragadó....... a rajzok és a cselekmény........., komolyan mondom mintha egy időutazáson vettem volna részt olvasás közben! Hozzáteszem, épp tegnap volt a születésnapom, ajándéknak ez és a Gaimen gyüjtemény új darabja tökéletes volt !
Galamb:
--- Idézet ---a forditas szempontjabol nincs jelentosege, szerintem kitunore sikeredett,
--- Idézet vége ---
Szerintem is!
Sok okosságot nem tudok mondani, a második rész is hozta azt a remek hangulatot-ábrázolást, mint az első. Köszi srácok!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése