HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (243/416) > >>

Sepi:
Most már én is elolvastam a Berlin második részét. Nagyon jó lett, és tényleg jól folytatja a korábrázolást. Lehet, hogy egy kicsit elhamarkodottan szűröm le a lényeget, de ahogy kivettem minden egyes számban egy újabb kis közösség szemén át látjuk az adott kort? Mert az első számban az újságíró most pedig a fiatal művészek voltak a meghatározói a történetvonalnak. Ha mindez így van akkor kiváncsi vagyok a folytatásra (persze ha mindez csak egy bevezetés, a szereplők bemutatása, akkor is jó húzás volt  ).
Szóval nagyon jó kis képregény került ki ismét Zerit és Elwood kezei közül  . Köszönet érte.

Zerit:
ez a beszed valoban elhangzott a 2005os nebula dijatadon

a blogjan is olvashato...

Konrad:
Én is csak köszönetet tudok mondani a Berlinért,
ami tényleg olvastatta magát, a rajzok pedig megint nagyon jók.

Elolvastam a Neil Gaiman-est is, fura volt egy beszédet képregényes formában látni de én is kivncsi lennék hogy ez valós eseményt dolgozott fel?

Szóval mindkettőért (2) köszönet!

(én is most a music-ot hallgatom)

iiykar:
Hali,

Köszönet a Berlin #2-ért. Csak csatlakozni tudok az elöttem szólókhoz, remélem lehet még részünk további időutazásban  Ja és Zerit külön köszönet a zenéért  

Gabe:
Na végre, végre valaki aki olvassa Snake kalandjait  . Nagyon szívesen. Belenéztem a V2-be is már, kegyetlen jó lesz az is, talán még az első szériánál is jobb. Ha végre kicsit jobban fellángol az érdeklődés az MGS iránt, akkor talán talgaby meg én honosítjuk azt is.Csakis rajtatok múlik a dolog.
(a további észrevételeket légyszi az sci-fi/akcíó topikba küldjétek az MGS-el kapcsolatban)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése