HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
talgaby:
Nem, jó nem túl sokan szeretik a brokkolit... nem lehetne bazsalikom?
Zerit:
--- Idézet ---(Azért, hogy ne csak pozitívat írjak megjegyezném, hogy szerintem lehetne más címe a kiadványnak. )
--- Idézet vége ---
hm, eselyes volt meg a "büdös bogár brokkoli befőttel"... de ez van, ezt kell szeretni
freakdavE:
Most olvastam el a Stripsearch válogatást.
Mit is írja? Gabe, Zerit gratulálok és köszönöm.
Remek válogatás. Nagy alkotók remek munkáit gyűjtöttétek egybe nagyon igényes formában. Tényleg le a kalappal. A fordítások és a beírás is kifogástalan.
Csak így tovább! Stripsearch-öt mindenkinek! (Azért, hogy ne csak pozitívat írjak megjegyezném, hogy szerintem lehetne más címe a kiadványnak. )
Gabe:
Na de a java még csak most jön, igérem ha ebben volt pár csavar, akkor a V2-ben lesz ezer... (HA megcsináljuk azt is persze) de az igazi az lenne, ha a játék 3. része alapján megcsinálnák a V3-at is képregénybe öntve. Kellő beleéléssel szinte oldalanként esel le a székről, vagy landol majd az arcod a billentyűzeten, attól ami még hátravan az MGS univerzumból.
És persze mondanom sem kell, hogy egy rész még mindig van a V1-ből is. Lesz itt még meglepetés ...
A magánvéleményem, persze úgy, hogy viszonylag az egész sztorit átlátom a játékok alapján: dramaturgiailag, meg egyáltalán bármilyen szempontból nézve is tökéletesen van rendezve. Persze az ember mindig megnyugszik időnként, hogy most már mindent tud, de aztán jön az újabb és újabb sokk... úgyhogy öveket bekapcsolni, valami puha matériát a billenytűzetre, és kapaszkodni ezerrel
Marci:
MGS
Köszi Gyerekek, ez isteni volt. Dramaturgiailag talán jobban is felépíthették volna a sorozatot, a lényeges infókat, a magyarázatokat gyakorlatilag ebben a részben kaptuk meg - rendesen a nyakunkba sózták.
Még egyszer köszönöm a fordítást és a beírást - ez egy a Hálózsák színvonalához méltó sorozat lett.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése