HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
medver:
Elnézést,hogy beleszólok,de úgy látom ez a "szabad mindenhez hozzászólni" fórum.Az egyik,hogy
mmajdnem minden régi kedvencemet megtaláltam új részekkel és rentgeteg újat is.A másik egyedi
kérdésem,hogy mikor lesz a Tarot folytatása???Egyre jobben tetszik a cselekmény szövése(nekem)
és jó képregénynek találtam.Nagyon várom a folytatást,és kösz,hogy ennyi örömöt szereztek egy
képregény őrültnek.Braó minden fordítónak
egy krapek pestről
sziasztok
Erac:
Örülök, hogy ekkora sikere van, hamarosan nekiállok a köv résznek is (illetve a fele már megvan )
Galamb:
Nnnnna, ha már elolvastam az új Sam és Max-et, akkor már kivégeztem a Kalamajka a holdon című történetet is: Hát ez még betegebb, és röhejesebb volt mint a másik történet, ez a "nyúl" tényleg idegbeteg állat, nagyon elborultak a karakterek benne, tényleg igazi kikapcsolódás!
Ryder:
Na letöltöttem az új Sam & Max-t, azóta is áldom azt a pillanatot!
Ez egy zseniális képregény!Annyira jó poénok vannak benne hogy hihetetlen, a háttérpoénokról meg már ne is beszéljünk!
Erac, nagyon jól csináltad, hogy meghagytad a monster-poént.
A sörlabdás meg a fürdőruhás dolgok is nagyon szuperek!!!
Mivel ennyire megtetszett ez a két mókus, letöltöttem egy régebbi S&M képregényt is a HZs-ről, nemakarom ismételni magam, mert ezis ugyanolyan zsír volt!!
Naaaagy köszönet a honosításért, remélem lesz köv. rész!
Pádi:
Mivel mostanában lejátszottam a Sam & Max episodest ide csábított valami spontán flambírozott csirke szag.
Nagyon jó volt tolhatnátok még pár ilyet. You crack me up lil' buddy!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése