HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (219/416) > >>

Galamb:
Úgyis azért írtam, mert nemsokára kiraknak!

Zodiak:

--- Idézetet írta: galamb ---Igazad van! Az "idegesítő vakarcs" jobban állt volna!
--- Idézet vége ---
Gondolod? Áhh, asszem mégsem fogadlak fel PR-osnak. Van benned valami... nem is tudom... tollas? Madárkám! Őszíntén örülök, hogy foglalkozol velem - előző saját magadnak szánt hsz-ed ellenére - így nem érzem magam annyira elhanyagoltnak. (Bár ha választhatnék, inkább dögöljek meg az unalomtól...)

Hey budies! Tudjátok mi történt? Szerelmeslevelet kaptam hőn szeretett Géb atyánktól (meg 10% Figyelmet )! Figyi ezt írta:

--- Idézet ---Figyelmeztetés, Ma, 11:37
Ideje a csevej topikban folytatnod a flame-elést. Ha nem, akkor úgyis törölgetve lesznek az off hsz-eid mostantól, így ne fáradj feleslegesen.
--- Idézet vége ---
Hát nem ééééédes! Puszi a gondolkodó buksijára. Vagy amivel gondolkodni szokott... remélem a feje az...
Itt üzenem szerelmemnek, hogy "az off hsz-eim" vissza lesznek pakolva, ne fáradjon a törölgetéssel. Ezen problémát egy módon tudja megoldani: TÖRÖLD A LOGINOMAT TE FÉLESZŰ!!!

Na csá! Ma már nem írok többet, fellélegezhettek.

Zerit:

--- Idézetet írta: galamb ---Tényleg kicsit olyan szemlélő-szerepű a pasas. Azért kiváncsi vagyok, mi fog kisülni az egyetemista lánnyal való kapcsolatból! Az utolsó képkockán nem nagyon értem a fancsali képét Severingnek, de majd a következő részből gondolom kiderül.
--- Idézet vége ---
a kovetkezo resz nekik van szentelve, marmint Kurt es Marthe kapcsolatarol lesz benne szo  de a tobbi majd a kepregenybol kiderul...

Galamb:

--- Idézetet írta: Zodiak ---HEEEEEYYY! Ki piszkálta meg az aláírásomat! Oké, ez volt a második, strigulázom!
--- Idézet vége ---
Igazad van! Az "idegesítő vakarcs" jobban állt volna!  

--- Idézet ---igen, en is ugy velem, hogy severing szemeleyeben o is reszt vesz a sajat kepregenyeben wink.gif
--- Idézet vége ---
Tényleg kicsit olyan szemlélő-szerepű a pasas. Azért kiváncsi vagyok, mi fog kisülni az egyetemista lánnyal való kapcsolatból! Az utolsó képkockán nem nagyon értem a fancsali képét Severingnek, de majd a következő részből gondolom kiderül.

Zodiak:
Előre Blixxxa! Csak keményen!

--- Idézetet írta: Archant ---Elöször is Árcsant, nem Arsan. Az hogy kinek mibaja a vélemény nyilvánítássoddál az magánügy, viszont megint csak azt mondom hogy egy véleményező topicban véleményezni kéne, nem pedig ezt vitatni:) Úgy hogy megkérem a kedves válaszololót hogy Off Topicba válaszoljon. Danke.
--- Idézet vége ---
Excusez-moi, mon ami. Valamit azonban benéztél. Nem vagyok kedves - vagy igyekszem nem az lenni -, és válaszololó sem vagyok. Ugyanakkor oszd meg velem a problémádat, az ügyben, hogy reflektálok az engem ért - nagyon is valós teszem hozzá - sérelmekre.
Auf wiedersehen!

//mert jövök ám még  //

HEEEEEYYY! Ki piszkálta meg az aláírásomat! Oké, ez volt a második, strigulázom!

Hm... mostmár hivatalos nyárcsináló vagyok? Hm... okés... hm... gyanús... Majd beszélek az Aigner Szilcsivel.... hm... gyanús...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése