HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
Galen:
--- Idézetet írta: talgaby ---mily' szerencsétlenség szakadt a fejünkre, Zodiak (részben) még a végén szerethetővé válik...
--- Idézet vége ---
Az lenne a végső döfés...Egyébként megfigyelted Zodiak hogy mostmár hiába kapálózol a reg-ed törlése miatt? Most már a letöltés menüpontban is ott vagy.
talgaby:
--- Idézet ---A vadóc történet kifejezetten tetszett (fordítás), a Vörös szonját pedig már le is lakkoztam.
--- Idézet vége ---
Ajaj, most a rajzok mellé még a jó ízlés csírái is megmutatkoznak... nem lesz ez így jó, jönnek elő a pozitívumok... mily' szerencsétlenség szakadt a fejünkre, Zodiak (részben) még a végén szerethetővé válik...
Zodiak:
--- Idézetet írta: Galen ---Nahát többek közt ezért is védjük a regisztrációd mint a hímes tojást.
--- Idézet vége ---
Ehhh... tudtam, hogy valahol elszúrom...
Kedves Blixxxám oly komoly hozzászólást rakott ki, hogy még idézni se nagyon mertem. Komolyságát komolyan véve üzenem neki: az irónia az ÉN lételemem!
Okaim, indokaim nyers , és többek szerint felháborító viselkedésemre azok előtt világos, akiknek szól. Írhatnám, hogy sajnálom, hogy ez másokon csattan, de ha sajnálnám, akkor bevallanám, hogy emberi érzéseim vannak, és ezáltal meggyőzhető vagyok viselkedésem beszüntetésére vonatkozóan, azonban kitartásom a makacsságomból ered, ezért ezt soha nem tenném meg. Minél jobban szorongatnak annál inkább ellenállok.
És hogy lássátok, tudok együttműködőbb is lenni: A vadóc történet kifejezetten tetszett (fordítás), a Vörös szonját pedig már le is lakkoztam.
A holtak seregét - mint az előző alkalommal is felháborítónak tartom (ifjúkorom legmeghatározóbb horrorfilmjét komikus nevetség tárgyává alázni szentségtörés a szememben).
Azt a Zodiak gyereket meg szapulja már valaki, hát hogy lehet így rajzolni?! Szörnyű...
Troll:
Frissültünk
Zigomar Fantom ellen 1. rész
Zodiak rajzai (gondoltam ide is kirakom)
Blixxxa:
Kedves Zodiak! Köszöntelek visszatérésed alkalmából! Nos, igen érdekes személyiség vagy, látszik a fogalmazásodon, hogy kúltúrált, művelt ifjú lehetsz. Szép, kerek mondatok, választékos stílus, még a
pocskondiázást is finoman és kúltur módon teszed. Ezek miatt akár értékes tagja is lehettél volna eme kicsiny közösségnek. Nem tudom, hogy Te te valójában képregény rajongó vagy-e, mert ha nem, ha ténylegesen csak a rendzavarás és "polgárpukkasztás" miatt jársz ide, akkor mélységes bánatot érzek, hogy egy ilyen képességű srác miért viselkedik úgy, mint egy tudatlan akárki. Ha nem vagy már fiatal tizenéves srác, akkor még inkább sajnálatos a dolog, mivel egy éretebb, felnőtebb ember nem viselkedik így (feltételezve, hogy hasonló nívóval rendelkezik). Sokkal szívesebben várnánk Tőled építő kritikákat, mivel természetes, hogy nem mindenkinek egyforma az ízlése. Ja, és a szólásszabadság is melletted szól. De ilyen modortalan viselkedésnél sokkal többet néznék ki belőled.
Ja, és a "rajongódról" csak annyit: irónia. A fentebb említett okok miatt.
Szóval lehetne másképp is hozzászólni a dolgokhoz, ez nem országház, ahol egymás szapulása a fő feladat.
Köszönöm türelmed.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése