HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
talgaby:
Köszi.
Nekünk van venom-képregényünk...?! Mik kinem derülnek...
+++
Jé, tényleg. Ahogy elnézem, nem éppen ma maradt abba... akor pedig nem hiszem, hogy sok esély van a befejezésére...
Kakarotto:
ööö, hol kell kérni, hogy a Venom utolsó száma meglegyen?
Ja és Inner Circle: Jó a Deadpool! (szívesen tgaby)
hegyitomi:
Jason Lutes Berlinje a Hálózsák egyik ékessége.
Tovább növeli az oldal eddig sem csekély választékát illetve műfajok kavalkádját. Fekete-fehér kockái kiválóan tükrözik a kor hangulatát, és jól elfedi a néha felszinre törő társadalmi indulatokat. Részemről nagyon várom a folytatást, amit elwood-nak és Zerit-nek kell megköszönnünk. (Akárcsak az első négy részt.)
talgaby:
A ComicSquad viszi a MA Spider-Mant, ezen kívül már csak az Avengers marad, arra jó volna rábírni vhogy Farek mestert, csak nem tudom, hajlandó volna-e monitorról fordítani... gondolkozni már gondolkoztam rajta, de aztán rájöttem, hogy úgyse lenne rá időm.
FaNaTiC:
Akkor most én is lendítenék egyet rajta
A Ragadozók valami kegyetlen jó, örülök, hogy (talán az én unszolásomra is, de) befejeztétek! Amikor még egy másik oldalon olvastam, akkor is nagyon megfogott, de most szépen újraolvasom mind a négyet egybe! Köszi!
A másik, hogy nagyon jó ötlet volt a Marvel Adventures honosítása, remélem a többi sorozatot is elkezditek majd, mert személy szerint nagyon bírom ezeket az egyrészes összefoglaló történeteket. Kicsit gyerekes a stílusa, de ki érdekel, ha jó
A What If-eket pedig mindig szívesen olvasom, úgyhogy még több ilyen frissítést, ha lehet kérni )
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése