HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

(1/416) > >>

Kibertroni Űrtigris:
Remélem megfelelő topic, az Asterix fejükre rogy az eget le kellene szedni, mert már előrendelhető a Móránál a hivatalos fordítás, még megjelenés az nincs, de épp most jártam az oldalukon, szóval igaz. Sajnálom, hogy rossz hír hozója kell lennem.

talgaby:
Meglep amúgy, hogy sikerült összevadászni mindet végül, az egyik oldal tartalma, ahol anno volt, félő volt, hogy örökre elveszett.

Kibertroni Űrtigris:
Nem tudom, hogy ez a megfelelő hely-e, de megkérdezném, hogy a DC-Marvel Átjáró-trilógiát nem lehet már-e felrakni, mert az oldal ahová átirányítana megszűnt? Olvastam, hogy egy oldal nem töltheti fel egyszerre az összes számot, de ez esetleg ezen körülmények között már nem maradna érvényes?
Szeretem a crossovereket, ezért szeretném elolvasni.
Remélem, hogy ez nem tabu téma.

Nimrod84:
Köszi az X-Men múzeumot! A második számot egy reggel a piacon egy pocsolyából sikerült megmenteni még a kilencvenes évek első felében. Teljesen szét volt ázva már. Lehettem vagy kilenc éves, anyám jól le is cseszett, hogy miért kell ezeket összeszedni. Hajszárítóval szárítgattam az oldalakat, és tűkön ültem, mikor olvashatom el. A mai napig megvan a szüleimnél, nyílván viharvert, de olvasható állapotban.

Köszönöm szépen!

turkia:

--- Idézetet írta: KiD - 2021. Augusztus 14., 15:05:56 ---Jófogáson vagy a Vaterán nézz szét esetleg. Vagy szólj a szüleidnek, hogy lepjenek meg vele.

--- Idézet vége ---

 :worship: :worship: :lol: :lol:

Hú, srácok köszönet a Múzeum bővítéséért!
Superman 9. szám. Sosem volt meg, sosem olvastam, de a borító alapján mindig vágytam rá. Belepillantottam, elég félelmetes az az élőhalott csapat. Nagyon bírom a korszak zombijait, halálfőit, jellegzetesen nyomasztóra rajzolták őket. Tudatosan elnagyolt, de nagyon karakteres mindegyik.

X-men 1. száma.  :cool:   Szerencsen vették szüleim nekem a jelenlegi OTP előtti újságosnál. (Ha valaki pont tudja, melyik az  ;D )

Köszönöm szépen!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése