Szerző Téma: Bosszú Angyalai képregények  (Megtekintve 928496 alkalommal)

0 Felhasználó és 19 vendég van a témában

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2031 Dátum: 2009. Május 28., 10:59:38 »
Nos, igen, a Bosszúangyalok Megtorlóba fordulását már láthattuk, Ultimates/Különítmény a neve, és Millar követte el...

De mondom, nem a hidegvérű gyilkosságra gondolok, mert az valóban a Megtorló asztala (jól is lakat vele egy rakás embert már évek óta... ), hanem arra, hogy ha valaki pl. azt látja, hogy az ellen meg akarja ölni egy kiszolgáltatott csapattárást, és ő maga vagy 50 méterre van onnan, s csak egy dezintegrátor van a kezében, akkor ne azon filózzon, hogy "hej, vajon milyen erősségűre kell állítanom a sugarat, ismerve a fickó fizikai ellenállóképességét, hogy ne ölje meg, hanem csak kiüsse őt", vagy "hej, vajon hol kell eltalálnom a mellette álló épület falát, hogy a rázuhanó törmelék betemesse őt, de ne meg ne ölje, plusz a csapattársamnak se essen baja", hanem azt mondja, hogy "Ó, te jó ég! Mindjárt megöli XY-t! Meg kell mentenem!" Majd céloz és tüzel, aztán jónapot...

Galamb: ejnye, nem olvastál túl sok Angyali kalandot? Épp itt az ideje! Van jópár történet itt az oldalon, szóval ess neki, hajrá, különben...      És igen, ez valóban egy nagyon jó történet volt, ahogy korábban írtam, a Pymes vonal méltó megkoronázása. Egy időre.

Visszatérve pedig a bűnözők büntetéséhez: ha már, ahogy korábban Ben is mondta, "ítélkezés Isten és a hatóságok dolga", akkor legalább a hatóságok miért nem hoznak tényleg olyan ítéleteket? Tényleg elég nevetséges, hogy simán grasszálnak ki a börtönökből, illetve nevetséges büntetéseket kapnak, hiszen állandóan szabadlábon vannak. Nem értem, hogy pl. többszörös gyilkosok, akik nem elmebetegek, tehát büntethetők, a sokadik tombolásuk, tömegkatasztrófájuk után miért nem kapnak egy gyorsított tárgyalást, aztán irány a kivégzés... Hiszen Amerikában vagyunk, ahol a legtöbb államban még él ez a lehetőség. Ehhez képest csak bönrtönbüntetéseket kapnak. Nem hinném, hogy még akár Kapi is komolyan kampányolna bármelyik rosszéletű életéért egy bírósági tárgyalás és halálos ítélet után, hiszen mindig azt hangoztatja, hogy mindenkinek jár a fair tárgyalás. De ha a tárgyalás ítélete halál, akkor ez van, aztán csókolom. Hiszen Kapi hisz az amcsi jogrendben...

És hogy összehozzam a kivégzést és az elején elején említett Különítményt (spoilerezni fogom, mert nem tudom, hogy esetleg van-e valaki, aki nem olvasta a 2. sorozatot, és szeretne meglepődni még): [span style=\'color:#000000;background:#000000\']szóval az egyik legnevetségesebb írói megoldásnak tartom azt, ahogy a halálos ítélet után az írók megmenekítették Hulkot...  Megvolt az ítélet. Oké. Elkábították, hogy végrehajthassák. Oké. Erre ahelyett, hogy ott, eszméletlen állapotában belekötöznék egy villamosszékbe, kivégzőosztag elé állítanák, vagy beleszúrnának egy méreginjekciót, órákat ölnek bele, hogy kivigyék a tenger közepére, egy kiürített hajóra és azt felrobbantsák vele... Mi van??? Ez mekkora baromság már? Miért? Azon kívül, hogy időt adjanak neki, hogy magához térjen és elmeneküljön??? Es azt ne mondja valaki, hogy nem akartak egy magatehetetlen embert kivégezni, mert felrobbantani is úgy akarták. Pláne Fury-t nem zavarta volna ez. Szóval én értem, hogy az írónak valahogy meg kellett mentenie Hulkot, de ez egy akkora baromság, mint ide Nagykáta. És az ilyenek baromira ki tudnak akasztani.[/span]
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Avengers képregények
« Válasz #2030 Dátum: 2009. Május 28., 09:19:14 »
Az alaptéma kapcsán bámulatos, hogy mennyien nem olvastak innen Authorityt...

Az írók részéről egyrészt, hogy karakteridegen lett volna, másrészt régen még fontos volt a kotinuitás a Marvelnél, és ennyi címet sehogy se tudtak volna összeegyeztetni neki. Akkoriban ne feledd, csak három sorozata volt, nem négy-öt+minik, ahogy később. Aztán meg valószínűleg azért, mert külön szerkesztőség volt. Nem is tudom, mikor, talán Bendis érkezésekor került egy szerkesztőhöz a BA és a Póki is (mondjuk sajna meg is látszik rajtuk...).
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Avengers képregények
« Válasz #2029 Dátum: 2009. Május 28., 07:58:29 »
Idézetet írta: talgaby
Mert ő nem akart menni. Ennyi.
Oké, azt vágom, hogy ez volt a képregényben az indok, de mi volt az íróké?
Idézet
Tudtommal volt 1-2 Bosszúangyal is,akinek nincs túl szép múltja!(Higanyszál,Skarlát Boszorkány,Energikon,stb.)De bizonyítottak és most már igazi hősök! excl.gif
Hát én sohasem komáltam, a rosszfiúkból jó lesz dolgot, pl. ott van Bulldozer, nem igaz, hogy nem halt meg miatta egy csomó ember, aztán mégis bekerült az X-ekhez, meg az Exaliburhoz, ahelyett, hogy élete végéig sitten rohadna.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2028 Dátum: 2009. Május 28., 07:47:45 »
Visszatérve Farek gondolatára,tényleg érdekes lenne,ha az összes szuperhős hirtelen átmenne Megtorlóba!  Lehetséges,hogy több értelme volna,de az etikai és erkölcsi kódexük ezt nem engedi...
Hiszen a szuperbiztos börtönökből (SHIELD,a Barlang,stb.) a szuperbűnözők általában eléggé ,,szuper'' módon meg is szoktak pattani!  
Kényes kérdés ez,hogy meg lehet-e ölni egy közveszélyes,visszaeső bűnözőt;és ezáltal megóvni a jövőbeni áldozatokat...
A lényeg:sok szuperbűnöző kezdett új életet,pl. a Mennydörgők!(Igaz,hogy legelőször korántsem a világbéke miatt jöttek létre...)  
Tudtommal volt 1-2 Bosszúangyal is,akinek nincs túl szép múltja!(Higanyszál,Skarlát Boszorkány,Energikon,stb.)De bizonyítottak és most már igazi hősök!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2027 Dátum: 2009. Május 27., 21:35:39 »
Mert ő nem akart menni. Ennyi.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2026 Dátum: 2009. Május 27., 20:57:12 »
Hát én nem véletlenül komálom pl Holdlovagot, őt nem igazán izgatják az erkölcsi megkötések.
 Na de ez a rész...         nem olvastam túl sok kalandját az Angyaloknak, de szwsz ez volt az egyik legjobb rész, tényleg életszagú karakterek és drámai jelenetek (főleg a temetés volt nagyon jól megírva).
Szwsz ebben van e csapatnak az erősége: egyszerre szerepelnek benne Pym szerű gyarló figurák, és Amerika kapitány szerű tipikus hősők. (Amúgy ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem: nyilatkoztak -e valaha a marvel részéről, hogy Pókember miért kerűlt -viszonylag- későn a csapatba?  Nekem valahogy alapvető lett volna, hogy ő is már korábban közéjük áll. Előre is köszi a választ)
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2025 Dátum: 2009. Május 27., 16:12:43 »
Kivégeztek? Kit, hol, mikor?

És igen, ezt értem, de mondom, nem a harc utáni hidegvérű gyilkosságot, egyszemélyes ítélőszéket kérdezem, hanem azt, hogy harc közben visszafogják magukat, ahelyett, hogy teljes erővel küzdenek. Mondom, jussanak eszedbe a rendőrök, akik nyilván hasonlóan állnak hozzá, és inkább elfogni igyekeznek a bűnözőt, de azért ha valaki mondjuk géppityuval lövöldöz rájuk, akkor nem gumibottal rohannak ellene a csatába, hanem visszalőnek, aztán az ellen néha meghal.

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2024 Dátum: 2009. Május 27., 15:59:51 »
A Marvel 616-ban emlékeim szerint volt már rá példa, hogy egy szuper bűnözőt kivégeztek, de a hatóságok. Pókember is sokszor dilemmázott azon, hogy megöljön-e egy adott szuper gonoszt, de ilyenkor mindig előhúzzák a kalapból az "ítélkezés Isten és a hatóságok dolga" szlogent.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2023 Dátum: 2009. Május 27., 15:09:11 »
Igen, van valami abban, hogy Pym "életszagú" karakter, de nála valamiért ez engem nagyon zavar. Állandóan nyavalyog, egyik mélypont a másik után, ráadásul erő és képességek dolgában is igen közepes (bár tudósként zseniális, azt elismerem). Megmondom őszintén, volt bennem néminemű káröröm, amikor az Angyalok Mindörökkében kiderült, hogy mégsem Kang/Immortus okozta az idegösszeroppanásait, egyszerűen ilyen alkat...  

De ja, gyakorlatilag megkötözött kézzel  elintézni a Mesterbűnözőket - még ha nem is tartom ezt különösebben erős felállásnak - azért szép dolog.

És ja, Amerika Kapitány a másik véglet, a már szinte hányásig fokozott patriotizmusával és idealizmusával szintén eléggé idegesítő.

Tényleg, eszembe jutott valami, az örök képregényes kérdés:

Szerintetek mennyire jogos ez a ne ölj parancsolat? Úgy értem, mi értelme van börtönbe vagy elmegyógyintézetbe záratni ezeket a fickókat, amikor kiszabadulnak és újra ölnek? Nem lenne egyszerűbb megölni őket (most tekintsünk el attól, hogy a Marvel univerzumban láthatólag mindenki energialény, és bármikor vissza tud térni a halálból, kivéve Ben bácsi és Gwen Stacy)? Hiszen egy rendőrnek is jogában áll az ellene irányulóhoz mért erőt használni, és ha ez azt jelenti, hogy meg kell ölni azt, akkor nincs mese. Oké, hogy van utána komoly vizsgálat, meg minden, de ha jogos, akkor jogos! És most nem arról beszélek, hogy a már legyőzött ellenfelet hidegvérrel megölni, mert oké, hogy azt rendőrkézre kell adni, a rendőrök is így járnak el; hanem csata közben miért fogják vissza magukat, ha az életük és mások élete forog kockán (leszámítva azt az indokot, hogy az írók nem tudnának olyan gyorsan olyan sok ellenfelet kitalálni, mint ahogy fogynak)? Hiszen az ő ellenfeleik aztán tényleg halálos erőt alkalmaznak.
És oké, megértem én, hogy ők hősök, de nem tudom, mennyire tartja őket hősnek az, akinek egy ilyen kiszabadult bűnöző megölte a rokonát vagy barátját.

Szóval, vélemény?

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2022 Dátum: 2009. Május 27., 15:02:14 »
Idézetet írta: Farek
Eh, hát végre a jó öreg Ben is visszatért köreinkbe!

Ha ilyen jó sztorikat olvashatok akkor evidens.  

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2021 Dátum: 2009. Május 27., 13:58:38 »
Én bírom Pym-ot!  
Kicsit labilis érzelmileg,de éppen ezért,rendkívül (eltalált) emberi karakter!Pláne így,hogy belátta a hibáit és nem rest belekezdeni valami újba...  
Szerintem szerethető figura,nem az a kimondott ,,Hős'' alkat,mint például Amerika Kapitány!
Legutóbb kiütötte az egész Tojglifej (R.I.P.) vezette Mesterbűnöző csoportot!Ráadásul ezt Henry Pym-ként tette...
Azért ez elég nagy szó,nem beszélve a szerénységéről!

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2020 Dátum: 2009. Május 27., 09:20:39 »
Eh, hát végre a jó öreg Ben is visszatért köreinkbe!

És szívesen. Szerettem ezt a számot, megfelelő lezárása volt ennek a vonalnak, és jó felvezetése Pym későbbi nyugati parti szereplésének. Persze olyan sokat nem változott, továbbra is egy elcseszett karakter maradt...

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2019 Dátum: 2009. Május 26., 19:39:59 »
Azon szerencsések közé tatozom, akinek eredetiben is megvan ez a rész, de magyarul olvasni mégis csak szívet melengetőbb dolog. Köszönet érte  

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2018 Dátum: 2009. Május 26., 09:57:18 »
Szívesen. És igen, egyetértek. Kedves nekem ez az időszak, azért is kezdtem bele. Persze a mai, eget-földet megrengető események fényében ez már avítt és lassú történetfonásnak számít, de hát akkor még nem áltodztam fel mindent a dollár, meg a későbbi TPB kiadások oltárán...

Nem elérhető garrido

• Fantom
Avengers képregények
« Válasz #2017 Dátum: 2009. Május 25., 21:55:58 »
Köszi az új angyalokat, nagyon jó történetek ezek.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2016 Dátum: 2009. Május 25., 16:52:17 »
Ezt nem ígérhetjük, de azért mindent megteszünk az ügy érdekében...

Köszi a dicsérő szavakat, cserébe elárulom, hogy benézni az Előzetesek topikba...  Bár most látom, Asys, hogy te már jártál ott és meg is fejtetted

Ja, Űrróka hamarosan drámaian színre lép, szóval igazi univerzális csapat várható hamarosan.

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2015 Dátum: 2009. Május 25., 16:38:27 »
Farek-nak és Gorgiasz-nak nagyon szépen köszönöm az Avengers vol.1. 230.-at!    
Rendkívüli rész volt,leginkább az érzelmekre hatott...    
Hank jó ember,Sólyomszem pedig hatalmas arc!  
Látom,közeleg Űrróka Angyallá avatása is,már nagyon várom!Ütős kis csapata volt ekkor az Angyaloknak!  
Jó lenne,ha minden hétfőm ilyen ,,angyali'' lenne...  

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2014 Dátum: 2009. Május 25., 14:07:29 »
Nagyszerű ez a történet! Végre minden emberek tudják, hogy Tojásfej a bűnös és Hank Pym ártatlan. Bár Hank továbbra is úgy néz ki, hogy valami nyugtalanítja. Sólyomszem pedig csak egyszerűen megmentette Pym életét. De ezzel nagy árat kellett fizetniük. [span style=\'color:#000000;background:#000000\']Mert Tojásfej most valóban meghalt. Hank úgy néz ki, egy ideig elhagyja a csapatot, de még visszatérhet valamikor. [/span]
Nos Farek és gorgiasz ezer köszönet a jelen Bosszú Angyalai honosításért!
« Utoljára szerkesztve: 2009. Május 25., 14:12:37 írta Farek »
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2013 Dátum: 2009. Május 25., 12:38:43 »

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2012 Dátum: 2009. Május 20., 17:27:39 »
Nekem nagyon tetszenek ezek a ,,közös'' (több csapat együttes részvételével megírt) storyk!  
Az első nagy Marvel-crossover az életemben természetesen a Titkos Háború volt!Igazi képregényes mérföldkő minden képregényolvasónak!
Elnézést a reklámért,de Nitro mester oldalán is van egy fantasztikus Avengers/X-Men story,Vérkötelék címmel;ha esetleg valaki még nem olvasta...
Nekem az is nagyon bejött!Az akkori csapatfelállások,az ellenfelek (Exodus,Cortez),a story és a poénok,mind-mind fantasztikusak!  

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2011 Dátum: 2009. Május 20., 11:12:49 »
Bocsánat, kicsit elfelejtettem reagálni. Ígérem, pontosan utánanézek a dolgoknak, mert annak idején az amerikai olvasói levelekben is voltak találgatások, hogy ugyan, ez mikor játszódhat, mert elég szűkre szabott időpontok vannak. De megnézem.

És egyébként igen, nekem sokkal jobban teszik az X-Men vs. F4. És nem is annyira az X-ek szereplése miatt, hanem mert nem ilyen idióta volt az ötlet...

De mondom, ez sem rossz, csak ez a Magnetos TH-BS-féle ötlet eléggé kiverte nálam a biztosítékot...

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2010 Dátum: 2009. Május 15., 20:05:55 »
Időben (Marvel,természetesen) hol helyezkedik el az Avengers vs. X-Men?
Azt sejtem a csapatfelállásokból,hogy az Ostrom és a Mutáns mészárlás után,de előbb vagy később pl.,mint az F4 vs. X-Men?
Neked melyik tetszett jobban,Farek?Az F4 ellen talán jobban szerepeltek az X-ek,mint az Angyalok ellen...  
Bár ott Psziché és Mázlista is harcolt!

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2009 Dátum: 2009. Május 15., 19:39:48 »
Igen, persze, K1, bocsi. Ja, a lift az komoly volt. Fiatalabb koromban sokat gondolkodtam rajta, hogy lehetséges...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2008 Dátum: 2009. Május 15., 18:15:50 »
K1-et akartál gondolom mondani.  És az akkor is egy kegyetlen jó terv volt abban a filmben. De nekem a lift tetszett a legjobban benne.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2007 Dátum: 2009. Május 15., 17:38:40 »
Szívesen, mindig öröm, amikor valaki valami régi történetet, amit esetleg korábban nem olvasott, most elolvas és véleményet. Ezért úgy alapvetően mindenkinek mondom, hogy soha nem haragszunk azért, ha egy-egy akármilyen régi történetre is érkezik vélemény, értékelés, tetszésnyilvánítás.

Heh, viszont akkor itt az alkalom, hogy ismét kifejtsem a korábban már egyszer hangoztatott véleményemet.  
Egyrészt egyetértek, szerintem úgy alapvetően az ötlet és a kivitelezés is rendben van, ideje volt ismét komolyabban összeereszteni a két csapatot. A rajtok is jók voltak, abból a korszakból, amit én nagyon szeretek. Szóval összességében dicséretes a dolog.

Viszont! ami szerintem egetrengető marhaság, az Magneto terve. Mármint, hogy kitörli az emberek agyából a mutánsokkal szembeni előítéleteket. Hogy mi van??? Utoljára ekkora baromságot a 'Nyomás, utána!' című örökbecsű Bud Spencer-Terence Hill filmben hallottam, amikor a főgonosz, Mr. X a számokat akarja eltörölni az emberek agyából. Csak az bevallottan vígjáték volt. (Aki nem látta, nézze meg, nagy dumák és jelenetek vannak benne) Ez viszont...! Szóval ez az a dolog, ami nálam olyan szinten lerombolja az egészt, hogy az valami félelmetes. Amikor Kapin alkalmazza a masinát... ugyan már! Honnan tudja, hogy az emberek "hol tartják" az előítéleteiket az agyukban? Honnan tudja, hogy ha valakinél esetleg nincs, mint Kapinál, akkor nem töröl-e ki valami mást? Meg úgy egyáltalán???

Szóval egy szó, mint száz, ezt az ötletet és megoldást végtelenül ostobának tartottam. Ha valami más motiváció, vagy mozgatórugó lett volna, akkor oké, de így... Sajnálom, de emiatt ez nálam egy közepes szintű képregény, pedig nagyon jó is lehetett volna.

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2006 Dátum: 2009. Május 15., 17:02:59 »
Elolvastam (immáron másodszor) és lepontoztam az Avengers vs. X-Men story-t!
Nagyon köszönöm a honosítóknak (beíróknak és fordítóknak egyaránt) ezt a rendkívül izgalmas és akciódús storyt!      
Gyakorlatilag ez Magneto perének második (újra)tárgyalása!  
Kár,hogy Mázlista és Psziché csak TV-t néztek (mellékszereplők voltak),bár ilyen súlycsoportú ellenfelek ellen,mint Thor és Csodakapitány,nem csodálom...  
A legdrámaibb jelenet:Magneto Amerika Kap-on használja a ,,kütyüt''!Magnus akkor ott meg is szűnik erkölcsileg...  
A legpoénosabb jelenet:Amazon segíti kihúzni a vízből a Szovjet Nagy Macit!  
A legmagabiztosabb szereplő:Csodakap ill. Foton!
A pozitív csalódás:Dr. Druid!
A nagy keverőgép:a Vörös Dinamó!Gyak ő az egyetlen negatív,szuperképességű karakter!
A legpoénosabb dolog:a Fekete Lovag ,,légparipája''!

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2005 Dátum: 2009. Május 15., 11:27:10 »
Idézetet írta: Asys
Nem semmi méretei vannak a hölgynek időnként...
Ó, igen!!!  Szívesen elvesznék a kezei (vagy egyéb páros testrészei) közt...  

Egybként meg szívesen, örülök, hogy hosszabb szünet után tudtunk nektek prezentálni egy újabb részt ebből a szerintem igen jól sikerült kis sorozatból.

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2004 Dátum: 2009. Május 12., 20:24:08 »
Én is köszönöm Predash-nak és Fareknak a MK Avengers 8.-at!    
Véleményem szerint a széria eddigi legjobb része volt ez,felvonultatva az összes ellenfelet!  
Loki nem sokra tartja a ,,haverjait'' agyilag;frankó volt,ahogy le is vizsgáztatta őket a harc végén...  
Poén volt látni,ahogy Óriáslány kezében makettnak tűnt az iskola!  
Nem semmi méretei vannak a hölgynek időnként...

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2003 Dátum: 2009. Május 12., 13:17:29 »
Üdv!Köszi a MK Bosszú Angyalai 08-t Farek,Predash!    
Aranyos volt Loki beszámolója az emberi fejlődésről,már régebben volt róla szó,hogy a 8.részben lesz ez a poén,de ,valahogy nem igazán hatott rám...talán kicsit jobbat vártam,amúgy nem volt olyan rossz ez a rész!
Az ERŐ legyen veletek!!!  

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2002 Dátum: 2009. Május 12., 09:19:28 »
Semmi gond, dicséretes a lelkesedés. Egyébként amit korábban említettem, szerintem ez egy igen vicces rész volt. Loki, [span style=\'color:#000000;background:#000000\']mint tanárbácsi, amint a táblánál felírja a nevét, meg mutogatja a tözsfejlődést...
Meg amilyen dolgokat varázsolt a bűnözőkből meg az Angyalokból [/span]
« Utoljára szerkesztve: 2009. Május 12., 11:40:14 írta Farek »