Esetleg ilyen klasszikus történetek várhatóak-e a jövőben?
Atlantis Attack
Nem valószínű. Az akkori, mindenféle évszámon keresztülhúzódó nagy crossovereket mindig inkább pénzelhúzásnak éreztem, meg annak, hogy megpróbálják a kevésbe ismert címekre becsalogatni az olvasókat. Hosszú, legtöbbször feleslegesen és erőltetetten elnyújtott történetek. És még mondja valaki, hogy csak a 2000-es években indultak a nagy, évenkéti lehúzós történetek.
Amit konkrétan ebből olvastam, az nem volt annyira rossz, de nem is estem tőle hanyatt. És egy jó részét nem is olvastam.
Evolutionary War
Dettó mint az előző, plusz annyit, hogy az a kevés, amit olvastam belőle, nagyon nem tetszett. És egyébként is rühellem az Evolúciómester karakterét.
Citizen Kang
Egyértelmű igen. Viszont szeretnék addig eljutni a történetekkel, az meg még jó esetben is hosszú évek munkája.
The Korvac Quest
Egyértelműen nem. Bűnrossz. Brrr!
The Terminus Factor
He eljutunk odáig, lehet róla szó, bár csak az utolsó két, Bosszúangyalos részt olvastam. De az alapján nem volt annyira rossz.
Bloodties
Ha jól emélkszem, akkor a Chronopolis már sok éve megcsinálta. De nyilván, ha majd addig eljutunk (illetve remélem, hogy amikor), akkor én is elkészítem a saját verziómat.
Szóval a várható megjelenésekhez is az kell, hogy időben elérjünk addig a fő történetekkel. Kitartást!