Hali!
Na, örömmel látom, hogy hétvége alatt mennyire megélénkült a forgalom. Akkor kezdjünk bele a dolgok tisztázásába és megválaszolásába.
Micho: tévedésben élsz. A Bosszú Nemes Angyalait igenis szeretem, csak az ilyen (hosszú sípszó) dokumentációkat nem, ahol rengeteg képbeírást kell megpróbálni lefordítani. De legközelebb összevissza fogom őket a fordításban leadni, lássuk, mire mész akkor a pisztolyoddal
Blue S.: ha mindenkinek lenne olyan harckocsija, mint Plútónak, akkor honnan tudnánk, hogy Ő a helyi májer?
Fisk: hát, ízlések és pofonok. Szerintem nem olyan rossz ez a történet, bár való igaz, hogy az Ostrom, szerintem (lásd ízlések és poonok) az egyik legjobb Angyal sztori volt, de legalább is az egyik legjelentősebb.
Ezt mindig rögtön elolvaosm. Imádom ezeket a rajzokat, a kicsi lapos fejek. És a fordítás és a beírás 100%-os.
Porthos: köszi még egyszer. Jó egy ember, aki ennyire letisztult gondolatokkal rendelkezik.
De tényleg, jólesik, hogy ennyire egyszerű de dicsérő véleménnyel vagy az Angyalokról.
Egyébként a sztori még 3 részes lesz, utána egy kicsit elevezünk más vizekre is.
Avengers 278: Darázs összeomlik a vezetés súlya alatt. Amazon meglátogatja az Angyalokat, ami tök jó, mert jön az atlantiszi Tyrak és csak a segítségével sikerül Őt legyűrni. Darázs javasolja Dr. Druidot tagnak, majd lemond. Visszatér a csapatba Amazon és Thor.
Avengers 279: Dr. Druid hivatalosan is tag lesz. Kapi Csodakapit javasolja vezetőnek, aki gondolkodási időt kér. Eközben újragondolja addigi rövidke szuperhős pályafutását (gyors eredettörténet). Végül Kapival együtt gyerekeket ment ki egy bányából és elfogadja a felkérést.
Na, azt hiszem ennyi volt. Egyelőre.