HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
Biztos a '60-as évek Batman sorozatának stílusában gondolkodtak :)
turkia:
Hm, én is ezzel nyugtatom magamat, elég függetlennek tűnik ez a rész... az jutott eszembe, mikor egy 4D vetítésen leadtak egy kb 15 perces rajzfilmet, amiben Fáti volt a főgonosz. Sületlenebbnél sületlenebb fegyverekkel jött elő, hogy aztán a legvégén Kapi és Hulk egy elképesztően blődli giccsparádé közepette elfogják. Mert igen, el is fogták, mint Zémót...
Farek:
--- Idézetet írta: turkia - 2015. Április 16., 12:12:18 ---Egy üde színfoltot sikerült megint sz*rrá alázni az íróknak. :sm-clap:
--- Idézet vége ---
Sajnos az ilyen reklámkiadványok nem feltétlen a "magas" képregénytörténeteket takarják. De ne aggódj, ez úgysem része a 616-nak (legalábbis nem hinném). ;)
turkia:
Szegény Zémót jól megalázták. De tényleg, amikor megláttam a képen, hogy az álarcánál fogva lóg a falon...egy pillanatra lehunyt szemmel ültem a gép előtt.
Aztán Sólyomszem fél kézzel ledobja a földre, mint egy rongybabát. Igencsak jó erőben lehet. Zémó nem is állt ellen? Egy üde színfoltot sikerült megint sz*rrá alázni az íróknak. :sm-clap:
Farek:
--- Idézetet írta: Asys - 2015. Április 14., 19:18:14 ---Csoda, hogy Zémót nem a Kapi intézte el! :rolleyes:
--- Idézet vége ---
ahogy Kapi is mondta, azzal küzdenek, akivel kell, nem akivel szeretnének. ;)
És igen, jó lesz visszahozni a rendes Angyalokat.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése