HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
turkia:
Farek, melyik-hol-hogy? ;D Megnézném, de nem találom a páncélt. Hősök újjászületése? Az F4-ben? Linket, vagy életet.
Bocs a sok kérdésért. :cool:
PGergo:
--- Idézetet írta: Farek - 2015. Június 09., 12:28:50 ---
Kedvenc Vasember páncélom? A v2-ben, az újjászületett hősökben viselt modell. Itt az oldalon is megnézheted. Egyszerűen nem tudok keményebb megjelenést, mint amikor a Vasember v2 2. részének 1. oldalán beáll, a páncél gőzölög, ő pedig megkérdi: "Van valami probléma?" Vigyorgazmus. ;D
--- Idézet vége ---
Nah, az nekem is benne van a TOP 5 páncélok között. Kár hogy csak a Heroes Reborn-ban volt.
Farek:
Ja, nem az eredeti bemutatkozására, azt elég gyengének tartom. Az erejét a 165. részben szerezte, majd a 166-167. részekben küzdött meg az Angyalokkal. Eposzi csata volt.
Kedvenc Vasember páncélom? A v2-ben, az újjászületett hősökben viselt modell. Itt az oldalon is megnézheted. Egyszerűen nem tudok keményebb megjelenést, mint amikor a Vasember v2 2. részének 1. oldalán beáll, a páncél gőzölög, ő pedig megkérdi: "Van valami probléma?" Vigyorgazmus. ;D
PGergo:
--- Idézetet írta: Farek - 2015. Június 09., 09:14:09 ---Hogy mi nem tetszik az Ezüst Centúrió páncélban? Főleg az alakja. Mind a sisaké, mind a váll-lapoké. És a színe sem igazán a kedvencem, de az szódával elmegy. Örültem, mikor a Páncélháborúkban lenyomták és egy újjal tért vissza.
Nefariát meg tényleg tervezem bemutatni, hm, lehet, hogy előre hozom. Majd még meglátom, hogy fér bele nekem és a beíróknak is.
--- Idézet vége ---
Nefariát bemutatkozásán melyik számot érted? Utána néztem egy kicsit róla, és az első megjelenésekor még nem szerezte meg ezeket az erőket. Viszont akkor melyikben "kölcsönözte" a második Halálós Légió tagjaitól az erejüket?
A másik, hogy akkor neked melyik a kedvenc páncélód? :)
Farek:
--- Idézetet írta: turkia - 2015. Június 09., 11:07:46 ---Vasember információs füzet? Ez elérhető valahol?
--- Idézet vége ---
Honosítva? Tudomásom szerint nem. Ez az: http://mycomicshop.com/search?TID=84001 Nekem volt belőle, de azt hiszem, már eladtam.
Volt ilyen Amerika kapitányról meg Thorról is. Valószínűleg másokról is, de én csak ezt a hármat ismerem.
Igen, muszáj megmutatni, hogy nincs legyőzhetetlen ellenség. Már szinte várom, hogy Amerika Kapitány a pajzsával kiüsse Galactust... :S
És hidd el, hogy valahogy megtenné, hiszen ő Amerika Kapitány!!!
A Fpnixtől elszenvedett vereséget még elfogadom, hiszen a Főnix entitás maga is egy kozmikus lény, mely képes egész bolygókat elpusztítani. Legalábbis van esélye.
De a többi valóban erősen megkérdőjelezhető.
De nagyjából ugyanez a bajom a nagyon nagyerejű hősökkel is, pláne, ha alapvetően emberi léptékű hősökkel küzdenek. Nehéz az egyensúlyt megtalálni. És nyilván állandóan túl kell licitálni magukat. Csak egy idő után az ember eléri a csúcsot, és onnantól már csak lefelé vezet az út.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése