HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (180/1091) > >>

PGergo:
244-ig elolvasva most már. Az első Titkos Háború is lement, és végre megalakul a nyugatiak is. Azt is egyébként Stark pénzeli majd, vagy a kormány?

szek.: A BA kisokos szerint Stark alapítványa állja a cehet. Milyen bőkezű ez a Tony, miközben Stane tönkretette anyagilag Stak-ot eközben.

Farek:
Hm, valami ilyesmi lenne. Vagy pedig Kapi ugrálna egy darabig a lézerek elől, majd pedig elhajítaná hatalmas pajzsát, hogy egy pontos dobással kiüsse Galactust...

turkia:
Ó-köszi! Tényleg jó kép és hatásos. Nem olvastam még, de elkezdem, bírom Vasembert. Egy szerethető alak, hős mivolta ellenére.

Amerika Kapitány vs Galactus. Megmondom én, mi lenne.
 G. kis semmi lézereket lőne ki, Kapi elugrálna, majd jönne egy blődli önfeláldozó jelenet, amikor Kapi valaki elé veti magát. Erre G. mondana valami ilyet, hogy: "Megszámlálhatatlan alkalommal láttam már a halál eljövetelét, ám még senkit nem láttam, aki azonnal feláldozná magát másokért." Aztán jönne valami ilyen, hogy: "Megkímélem a világodat." Galactus elteleportál, Kapi a földön ülve törli a homlokát és Darázs, meg a plebs többi tagja befut és rácsodálkoznak a vezetőjükre. Vége főcím. Pfff.  :lol:

Farek:

--- Idézetet írta: turkia - 2015. Június 09., 13:13:41 ---Bocs a sok kérdésért. :cool:

--- Idézet vége ---
Semmi gond, szívesen beszélek a kedvenceimről. A linket pedig alább PGergo berakta.

PGergo:

--- Idézetet írta: turkia - 2015. Június 09., 13:13:41 ---Farek, melyik-hol-hogy?  ;D Megnézném, de nem találom a páncélt. Hősök újjászületése? Az F4-ben? Linket, vagy életet.
Bocs a sok kérdésért. :cool:

--- Idézet vége ---

http://halozsak.hu/162-kepregenyeink/marvel-comics/hosok-ujjaszuletese-heroes-reborn/248-heroes-reborn
Az Iron Man v2-ben.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése