HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
És gondolod, hogy nincs nekik?
PGergo:
--- Idézetet írta: Farek - 2015. Június 10., 15:50:03 ---Tökéletesen én sem vagyok képben vele. Olvasd el az alapszabályt. Valamelyik füzet végére betettük Michóval, de meg nem mondom már, hogy melyikbe.
Egyébként meg nem akkora ellentmondás, ha belegondolsz. Attól, hogy magántőke finanszírozza, nyilván kell kormányzati engedély, hogy tehessék a dolgukat. Hiszen a törvények mindenkire vonatkoznak, és ők sem kivételek.
--- Idézet vége ---
Ennyi erővel az F4-nek is kellene kormányzati engedély, nem?
Farek:
Tökéletesen én sem vagyok képben vele. Olvasd el az alapszabályt. Valamelyik füzet végére betettük Michóval, de meg nem mondom már, hogy melyikbe.
Egyébként meg nem akkora ellentmondás, ha belegondolsz. Attól, hogy magántőke finanszírozza, nyilván kell kormányzati engedély, hogy tehessék a dolgukat. Hiszen a törvények mindenkire vonatkoznak, és ők sem kivételek.
turkia:
Most hogy is van ez? Az Angyalok működése magántőkéből finanszírozott, de a kormány beleszólhat a működésükbe? Vagy nincs valamiféle felügyeleti jogkörük a Kúria felett?
Farek:
--- Idézetet írta: PGergo - 2015. Június 09., 22:28:27 ---szek.: A BA kisokos szerint Stark alapítványa állja a cehet. Milyen bőkezű ez a Tony, miközben Stane tönkretette anyagilag Stak-ot eközben.
--- Idézet vége ---
Ha jól tudom, az Alapítvány teljesen elkülönített forrásból működött, pont azért, hogy ha esetleg Stark tönkremenne, ne legyen fennakadás a finanszírozásban. Aztán persze néha ezt a csapot is elvágták.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése