HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (178/1091) > >>

Farek:

--- Idézetet írta: KiD - 2015. Június 10., 22:11:06 ---Na de mit csináljon a kormány, ha halvány lila f... sejtése sincs arról, hogy amin dolgozol az tulajdonképpen micsoda?

--- Idézet vége ---
Idegenül és veszélyesen hangzó neve van és nem értem, hogy mi ez? Engedélyköteles!  ;D

Biztosan van a CERN-nél is valami. Gondolom.

KiD:

--- Idézetet írta: Farek - 2015. Június 10., 20:05:30 ---Nekem se. De attól még lehet.
Nem hiszem, hogy magántulajdon ide vagy oda, lazán építhetsz mondjuk egy fúziós reaktort az otthonodban.

--- Idézet vége ---

Na de mit csináljon a kormány, ha halvány lila f... sejtése sincs arról, hogy amin dolgozol az tulajdonképpen micsoda?

(Tényleg a CERN-nek ki ad engedélyt és mi alapján? :D)

PGergo:
A Marvel univerzumban bármi meglehet. A másik, hogy szerintem Mr. Fantasztikust biztosan nem ellenőrzi a kormány, hogy éppen mit bütyköl az otthonában. Ennyi erővel hozzám is bekopoghatnának, hogy mit csinálok a garázsomban. Eddig a Byrne és a DeFalco érát olvastam el az F4-ből, de abban nem emlékszek ilyenekre. De majd Talgaby megmondja az igazat.

Farek:
Nekem se. De attól még lehet.
Nem hiszem, hogy magántulajdon ide vagy oda, lazán építhetsz mondjuk egy fúziós reaktort az otthonodban.

PGergo:
Fogalmam sincs. :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése