HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (173/1091) > >>

Farek:

--- Idézetet írta: turkia - 2015. Június 15., 09:45:10 ---A rajzok, meg a történet miatt kicsit olyan érzésem volt, mintha egy '90-es években vásárolt játékfigura dobozába csomagolt ajándékfüzetecske lenne. Nem? Kis habkönnyű történet, gyengécske rajzok, amolyan 5 perc alatt elolvasható könnyed valami a feketecsokis Magnum mellé, miközben szól a Coco Jambo.

--- Idézet vége ---
Hm, nagyon tetszett a kép, simán vizualizáltam.  :lol:

Van benne valami, a Marvel Kalandok sorozatot bevallottan könnyed, szórakoztató történeteknek szánták. És szerintem ezt általában sikerült is. Ráadásul ha tudnád, hogy még milyen történetek jönnek...  :brow:

turkia:
Lopakodás, igaz, de sztem az amcsi polkorrekt kvóta keze is benne volt a dolgokban.  ;D

A rajzok, meg a történet miatt kicsit olyan érzésem volt, mintha egy '90-es években vásárolt játékfigura dobozába csomagolt ajándékfüzetecske lenne. Nem? Kis habkönnyű történet, gyengécske rajzok, amolyan 5 perc alatt elolvasható könnyed valami a feketecsokis Magnum mellé, miközben szól a Coco Jambo. Nekem ilyen érzésem volt. Hú, szerdától egy hét szabi, sztem most felbuzdulva elő is veszek itt a Zsákon vmi régi sztorit, Ostromot pl és készülök a semmittevésre.

Farek:

--- Idézetet írta: turkia - 2015. Június 15., 09:03:51 ---Meg elég komoly kis gép lehet, ha ott villog a monitoron Thor, meg Herkules feje, de a C64 inkább Fekete Párducot dobja ki. Nem tudok elképzelni olyan szituációt, amikor a trónon fekete harisnyában székelő pasast választanám mondjuk Thor helyett.

--- Idézet vége ---
Látod, ott volt Vasember és Hulk is az eredeti csapatban, aztán mire mentek vele? :)
Persze, bele lehet kötni, de szerintem felül is lehet ezen emelkedni.
Különben is, ahogy Kapi is mondta, a küldetés paramétereinek megfelelőn választotta ki a jelölteket. Persze a franc sem tudja, mik voltak ezek a paraméterek... :D
De pl. nyilván a lopakodás benne volt. És azért most őszintén, ha lopakodásról van szó, te kit választanál?  :brow:

A rajzok valóban nem kiemelkedők. Különösebben rossznak sem mondanám őket, de igazán nem is jók. Olyan semmilyenek. A későbbi részekben emlékeim szerint kicsit javul a színvonaluk. Meg a történeteké is.  ;D

turkia:
"Jó" ötlet egy ilyen fontos döntést a számítógépre bízni... :cool:
Meg elég komoly kis gép lehet, ha ott villog a monitoron Thor, meg Herkules feje, de a C64 inkább Fekete Párducot dobja ki. Nem tudok elképzelni olyan szituációt, amikor a trónon fekete harisnyában székelő pasast választanám mondjuk Thor helyett.
A rajzok nem tetszettek, kisit karikatúráknak tűnnek, nem? Póki 14 éves gyereknek tűnik, ellenben Kapinak olyan bikanyaka van, hogy alig fér egy képkockába.

Farek:

--- Idézetet írta: Blue S - 2015. Június 13., 21:29:10 ---(Az Nsync említésénél láttam a csillagot, de a magyarázatot nem.)

--- Idézet vége ---
Nem is volt magyarázat, gyakorlatilag ez volt a csapat nevének egyik írásmódja.  ;)

A nyugati parti MK Angyalok megalakítása nekem eszembe sem jutott, pedig tényleg logikus lett volna.
De az MK világban nincs másik Angyali csapat. Viszont ennek a csapatnak a kalandjaiból van még 16 rész, szóval egy ideig van még B terv, ha beütne a krach. Már "csak" el kellene őket készíteni...  :-\

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése