HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Amanojaku:
Nyugati Part Bosszú Angyalai 29. vagy 30. szám. A képes listában 29 van, de a saját lapján az URL és a letöltési név 30.ként hivatkozik rá.
Gondoltam szólok..
Farek:
Na igen, az sem egy hátrány. :)
KiD:
--- Idézetet írta: Farek - 2015. Június 22., 09:30:32 ---
--- Idézetet írta: PGergo - 2015. Június 20., 13:21:37 ---Kötetek mindig vevő vagyok, ha lesz majd eladó példány, szólj nyugodtan. :)
--- Idézet vége ---
FZoli: Szívesen! Úgy éreztük, nem baj, ha a nem kiadott részeket is olvashatjátok, pont az általad is említett okok miatt.
--- Idézet vége ---
Arról nem is beszélve, hogy nagyrészt kifejezetten jók.
Farek:
--- Idézetet írta: PGergo - 2015. Június 20., 13:21:37 ---Kötetek mindig vevő vagyok, ha lesz majd eladó példány, szólj nyugodtan. :)
--- Idézet vége ---
Kötetekből már csak pár DC-s van, az Angyalokat már elvitték. De még van egy rakás füzet :)
FZoli: Szívesen! Úgy éreztük, nem baj, ha a nem kiadott részeket is olvashatjátok, pont az általad is említett okok miatt.
FZoli:
Mostanság darálom a Kingpinnél megjelent új-BA és eventköteteket (jobb későn, mint soha :), és igyekszem a kapcsolódó, de magyarul (hivatalosan) meg nem jelent műveket is elolvasni. Így került sorra az általatok lefordított Polgárháborús kötet is, amit kár lett volna kihagyni. Jól elmélyítette a karaktereket, adott pluszt mindenkihez. A Vasemberes résznél az ismert végkimenet ellenére is szurkoltam, hogy sikerüljön szegény pali terve. :P A rajzolók egyéni stílusa kicsit zavaró volt - a Luke Cage-snél volt, hogy filóztam, mit is látok -, de összességében jó kötet volt.
Köszönöm a fordítást! :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése