HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (167/1091) > >>

turkia:
Háhogyne!! Lényegében a Zodiákus-vonalat leszámítva minden BA történetet imádok ebből a korszakból! Szóval nincs az a mennyiség, amit nem bírnék végigolvasni/dícsérni. :brow:

Eszembe jutottak Zémó szavai: "Hátra van még a legveszélyesebb ember, Amerika Kapitány!"  :lol:
Igen, én is tőle félnék a legjobban, nem egy villámokkal csapkodó istentől...
Mélyebben nem is mennék bele, mert mint Mr. Hyde-ot, engem is elragadnak az indulataim. Apropó, Hyde felbukkan még valamikor ebben az érában? Vagy úgy általában a Mesterbűnözők tagjai?

Farek:

--- Idézetet írta: turkia - 2015. Június 29., 09:31:10 ---Akkor lényegében ennyi lenne, hogy, "Te Adaptoid, fogadjunk, hogy nem is tudsz meghalni! -De igen, meg tudok h..."   :badteeth:

--- Idézet vége ---
Gyakorlatilag igen. És bevallom őszintén, bár az ötlet nem rossz, másrészt azért a fejemet fogtam, mikor először olvastam. Ráadásul mindenki tudja, hogy nem Kapi a szívszerelmem, de azért elviselem és elismerem, hogy vannak nagyon jó pillanatai. De azért az, hogy ebbe is bele kellett rángatni, ráadásul tényleg egy rakás hazafias maszlaggal nyakon öntve oldja meg a helyzetet... nos, ez már nekem is erős volt egy kicsit. De végül is ez legyen a legnagyobb gond, mert összességében egy jó kis történetvonal volt.

És természetesen hozok még ilyen történeteket, mert a vonat robog tovább! :)
A 300-as résszel bezárólag következő 10 részben lesz minden, mint a falusi búcsúban: tragédia, ármánykodás, belső viszály, széthullás és újjászületés. Remélem, meghoztam a kedvedet :)

turkia:
Köszi az új részt Farek!
Akkor lényegében ennyi lenne, hogy, "Te Adaptoid, fogadjunk, hogy nem is tudsz meghalni! -De igen, meg tudok h..."   :badteeth:
Kész. Mondjuk ennyi rizsától, amit Kapi nyomott, én is kidőltem volna.  :D Megvoltak a sztenderd "szabad emberek, diktátorok, elbuknak, igazság" vázlatpontok, Kapi kipipálhatta. RTL Klub bulvárhíradó színvonalat stabilan hozza.
Ez az Adaptoid elég erős alak, pedig először bénácskának tűnt.
Nagyon jó ez a korszak, remélem, megtisztelsz még minket ilyen történetekkel!  :worship:

Farek:
Nem, ebben az időben Walker volt Amerika Kapitány. Szóval gyakorlatilag egy ruhacsere történt :)

Skiyoker:
Köszönet az Bosszúangyal füzetért. Fentebb (vagy lentebb, az ilyesmi zavaró tud lenni) szó volt Kapi és Galactus meccséről. Ez a füzet megmutatta, hogy Kapi miért is olyan félelmetes ellenfél, ha már az erejével és a pajzsával nem megy semmire, elkezd az eszére és a taktikai érzékére hagyatkozni, ami most is bejött. Ilyen módszerrel a nagy G-t is lenne esélye, persze számára ideális körülmények között. Egyébként ha állam bácsinál van a cucca, ez meg Walkeré (U.S.A. Ügynök, nem a texasi kopó), akkor Walker most egy szál fütyiben próbál túlbuzgó patrióta-kiscserkészt játszani? Mert ahogy ismerem, nem ül a hátsóján, az tuti.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése