HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
Valaki kérdezte korábban, hogy a keleti vonal melyik részénél alakultak a nyugati parti Angyalok. Nos, véletlenül belelapoztam a 246-os füzetbe, és ott Sólyomszem éppen felhívja Darazsat, hogy éppen újítják fel a kúriát, és hamarosan készen lesz. Szóval akkor. És utána a nyugati partiak első 4 részes minije játszódhatott a 247-250-es részekkel párhuzamosan, illetve kicsivel a 250-es rész előtt ért véget, mert abban már megjelenik a csapat és megemlítik, hogy nemrég győzték le Gravitont.
Blue S:
BA Vol1. 290.:
Kapi felbukkanása szerintem szükségszerű volt, mert a csapat tagjai képtelenek voltak kiszabadulni és sajnos, a vezetőjük sem állt a helyzet magaslatán. Bármennyire is kedvelem Monicat, most elég gyengén teljesített és már a Fekete Lovag is egyre jobban kételkedik benne.
Azt gondolta, hogy Amerika Kapitány megoldja a problémát, de lássuk be, Kubik nélkül nem sikerült volna. Hatalmas arc a figura, egyből leszerelte a veterán hőst, nem kezdődött el a szokásos félreértésen alapuló harc.
Egyébként az Adaptoidnak feltett kérdések nagyon jók voltak. Tényleg, mi lett volna, ha a terve sikerül? Hogyan tovább? Tényleg szabad volt az akarata stb.
Számomra a legnagyobb meglepetést Torpedó okozta. A máskor forrófejű herceg nagyon tapasztaltan és összeszedetten viselkedett a fogságban. Sokkal érettebb magatartást tanúsítva, mint társai. Remek dialógusokat kapott.
Köszönet a honosításért! :worship:
Farek:
Nagy durranás? Hm, valamilyen szinten igen. Bár azért annyira talán mégsem. De legalább a normálisnál hosszabb rész lesz :)
Hulk ereje meg... eh, a fene sem tudja. Nagyon írófüggő.
turkia:
Én is várom!A 300-ban gondolom, valami nagy durranás lesz! Előjegyzés leadva. :)
Hyde pedig egyre erősebb, mert gondolom, fejleszti a szérumát. Valami 10-es kategóriában kezdte, most meg talán már a 75-ben van. Bár nemtom, hogy hogy muzsikál Hulk ellen. Marhára nem csípem Bannert, de az írok nagyon tápolják (a '80-as évekhez képest) és sztem kb 1 ütéssel kifektetné. :(
Farek:
Örülök neki. :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése