HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (163/1091) > >>

SithLord:
Üdv! Köszi a Marvel Kalandok Bosszú Angyalai 24.részét,Farek,talgaby! :worship: :worship:
Tényleg,már csak Hulk hiányzott ebből a történetből.Akkor semmi és senki sem maradt volna egyben! :lol:
Rozsomákot valahogy sejtettem... :brow:

Farek:
Örülök, hogy sikerül némileg pótolni a nyugisokat a kalandos Angyalokkal. Én szeretem ezeket a könnyed történeteket, ráadásul a következő résztől még viccesebb és szórakoztatóbb lesz (mert lássuk be, volt jó pár gyengus). Pókember meg... nos, felerősítették a vicces vonalát, a többit meg elhagyták. Hogy ez mennyire jó... nyilván ízlés kérdése. De megértem, ha annyira nem tetszik. Engem különösebben nem zavar, de nem vagyunk egyformát.

Hogy Peter P. mikor tér vissza a nyugatiakkal, az még kérdés, de azért nem maradtok Angyalok nélkül, mert megy ez, genzo gőzerővel dolgozik a keleti parti csapat kalandjain, és ki tudja, talán még némi visszatekintésre és meglepetésre is lesz idő... ;)

Blue S:
BA MK 24:

Most, hogy a nyugisok sorozat szünetel az MK gyorsabban halad. Bár az előbbit jobban kedvelem, de a Clint csapatának a hiányát valamelyest enyhítik ezek a bohókás kalandok.

Sajnos, Pókembert még mindig egy óvodás szintjén kezelik ebben a füzetben, de a többiek úgy-ahogy rendben vannak. Maga a bonyodalom sem rossz, simán megállná a helyét egy komolyabb hangvételű sorozatban is. A megoldás is elmés, a Gyűlöletkeltőnek egy AK-t kellett volna átalakítania.  :hehe:
A végén jó poén volt, mikor kiderült, hogy Rozsomákra nem is hatott a tudatmódosítás.

Köszönet a honosításért!  :worship:

Farek:
Remélem, így már elég kimerítő a válasz. :)

PGergo:

--- Idézetet írta: Farek - 2015. Július 07., 14:08:23 ---Valaki kérdezte korábban, hogy a keleti vonal melyik részénél alakultak a nyugati parti Angyalok. Nos, véletlenül belelapoztam a 246-os füzetbe, és ott Sólyomszem éppen felhívja Darazsat, hogy éppen újítják fel a kúriát, és hamarosan készen lesz. Szóval akkor. És utána a nyugati partiak első 4 részes minije játszódhatott a 247-250-es részekkel párhuzamosan, illetve kicsivel a 250-es rész előtt ért véget, mert abban már megjelenik a csapat és megemlítik, hogy nemrég győzték le Gravitont.

--- Idézet vége ---
Az én voltam, szerintem.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése