HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (161/1091) > >>

turkia:
Szegény CSK csetlik-botlik, de kicsit nincs olyan érzésetek, mint mikor valami nem indul túl jól és később már csak az illető saját maga nagyítja fel a hibákat? Kvázi nincs önbizalma és mindenben csak a problémát látja. Mondjuk a kövek szétaprózása után is jól letolták, szóval más is látja ezeket a hibákat...

Marrina tök félelmetes lett egy BA történethez képest, abszolút meglepődtem azon a nagy szörnyfejen.
Köszönet ezért a részért is!

Farek:
Igen, ahogy korábban is beszéltük, bár Monicában megvan a vezetői potenciál, de igazából még nem érett meg rá. Van ez így.
Azért szar lehet Marrinának, hogy csak a cselekmény felpörgetésére használják :)
Hamarosan kiderül a szőke nő kiléte, már nem kell túl sokat várni. ;)

Blue S:
BA Vol1. 291.:

Szegény Monicanak tényleg semmi nem jön össze. Ráadásul Dr. Druidnak igaza is volt a Bermuda-háromszögben felbukkant lény létezésének ellenőrzésével kapcsolatban. A csapattársak közül már Amazon is kételkedik benne és ez így már túl sok.

Marrina tipikusan az a karakter, akit a Marvel szerkesztősége mindig felhasznál, ha egy kis galibát akarnak keverni.  :hehe: Az Alfa Különítményben szerintem jobban írták a karaktert. Itt sokszor - a legtöbbször - úgy viselkedik, mint egy általános iskolás. Ott azért érettebb. A saját sorozatában már inkább illik Torpedóhoz. 

Ahogy a doki is mondta, érezhetően közeledik valami baljós eseményhez az Angyalok sorozata. A szőke hölgyet látva én is a Varázslónőre tippeltem, már csak Thor visszatérése miatt is. Talán még Kristály, de őszintén bevallom, hogy fogalmam sincs.

Köszönet a honosításért!  :worship:

Farek:
Heh, úgy látom, több ember is meglepődik majd, mikor kiderül a szöszi kiléte :)

Marrina átváltozására igazából nem kaptunk magyarázatot. Szerintem egy erőltetett megoldás volt, hogy generálják a feszültséget és előre vigyék a csapat történetét. De ez csak az én véleményem, mert Marrinát annyira nem ismerem jól, szóval lehet, hogy volt valami háttere.

SithLord:
Üdv! Köszi a Bosszú Angyalai v1 291.részét,Farek,genzo! :worship: :worship:
Az a szőke nő aki Druid álmaiban feltűnik , véletlen nem az asgardi Varázslónő aki Thor egyik ellensége is egyben?Csak találgatok.. :badteeth: Vajon mitől változott át megint Marrina egy érzéketlen szörnyeteggé?Csodakapitánynak tényleg nem nagyon akar összejönni ez a vezéresdi.
Kíváncsian várom a folytatást!!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése