HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
SithLord:
Üdv! Köszi az Angyalok v1 292. részét ,Farek,genzo! :worship: :worship:
Mi volt ez a sok Kang egy rakáson?! :headscratch: A végén Dr. Druid belemászik az Angyalok fejébe és mentálisan rákényszeríti őket,hogy támadják meg Marinát?Kíváncsian várom a folytatást!
Sepi:
--- Idézetet írta: KiD - 2015. Augusztus 24., 21:42:53 ---Ha az angyalok is Kang után mennek a Kaminóra, joggal kérdezheti majd ez egyik helybeli, hogy hol vannak a druidikák? :hehe:
--- Idézet vége ---
:lol:
Ott nem a klónozók éltek? :D
KiD:
--- Idézetet írta: Farek - 2015. Augusztus 24., 08:53:42 ---
--- Idézetet írta: Skiyoker - 2015. Augusztus 22., 21:06:19 ---Ja, és ennyi Kangot egy rakáson, mi az, a Kaminón volt nyaralni, csak rosszul sült el?
--- Idézet vége ---
:D :D :D
Druid még nem most rakja ki magát a csapatból, bár való igaz, nagyon rajta van.
Namort bár nem szeretem, de ez tényleg eléggé gáz lehetett neki. És még nincs vége...
--- Idézet vége ---
Ha az angyalok is Kang után mennek a Kaminóra, joggal kérdezheti majd ez egyik helybeli, hogy hol vannak a druidikák? :hehe:
Farek:
--- Idézetet írta: Skiyoker - 2015. Augusztus 22., 21:06:19 ---Ja, és ennyi Kangot egy rakáson, mi az, a Kaminón volt nyaralni, csak rosszul sült el?
--- Idézet vége ---
:D :D :D
Druid még nem most rakja ki magát a csapatból, bár való igaz, nagyon rajta van.
Namort bár nem szeretem, de ez tényleg eléggé gáz lehetett neki. És még nincs vége...
Skiyoker:
Köszönet az Angyalokért. Druid doki tényleg lassan kirakatja magát a csapatból, elvégre az Angyalok nem ölnek és kész! Namor viszont tényleg benne van a szennyvízben, Magam sem tudom, mit tennék a helyében (jó, persze csak a szerelme és a felsőbb akarat közti választásra gondolok). Egyébként most csak nekem tűnt úgy vagy a leviatán néhol tényleg úgy nézett ki, mintha fémből lenne? Ja, és ennyi Kangot egy rakáson, mi az, a Kaminón volt nyaralni, csak rosszul sült el?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése