HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (155/1091) > >>

Farek:
Ó, igen, egy sokkal komolyabb történetfonalba kezdünk bele, aminek nagyon komoly hatása lesz a Nyugisok életére.

SithLord:
Üdv! Köszi a nyugati part Bosszú Angyalai v2 30.részét,Farek,Peter P.!! :worship: :worship:
Tényleg könnyed kikapcsolódást nyújtott ez a történet,de ennek ellenére annyira azért nem volt rossz.Remélhetőleg ezek után valami komolyabb többrészes folytatás következik!!! :cool:

Farek:
Bár tudnám.  :nemtudom:
Igen, a központban lévők érthetők, hiszen mindig szolgálatban vannak, mint a tűzoltók. De otthon...? Hm, lehet, hogy úgy vannak vele, hogy "Egyszer Bosszúangyal, örökké Bosszúangyal", és ezért állandóan ugrásra készen vár.  ;D

Skiyoker:

--- Idézet ---Én ezt minden angyalok történet olvasásakor megkérdezem magamtól minden szereplővel kapcsolatban.
--- Idézet vége ---

Akkor nem csak én vagyok ezzel így, mert Víziónál még érthető, meg az épp a bázison lévő Angyaloknál is (elvégre bármikor beüthet valami), de otthon miért kell ezt? Ráadásul szerintem Wanda cucca nem is a legkényelmesebb. De hátha Farek mester majd megmondja.

KiD:

--- Idézetet írta: Skiyoker - 2015. Szeptember 05., 11:51:20 ---Köszönet a Nyugisokért! Szerintem teljesen vállalható történet volt, tényleg nem világrengető, de rosszabbal is találkoztam már. Az viszont nem tiszta, hogy Wandának miért kell otthon is jelmezben mászkálnia (azon kívül, hogy az egyszeri olvasó is felismerje)?

--- Idézet vége ---

Én ezt minden angyalok történet olvasásakor megkérdezem magamtól minden szereplővel kapcsolatban.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése