HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
--- Idézetet írta: Skiyoker - 2015. Szeptember 19., 14:45:35 ---Vérfrissítés jön? Kicsit örülök is neki, hogy ennek a Leviatán sztoriszálnak a végére értünk, kezdett túltengésem lenni (Mass Effect 3, Carter Ügynök).
--- Idézet vége ---
Ez utóbbi utalást nem igazán értem. :headscratch: Elmagyaráznád?
A vérfrissítéssel kapcsolatban igazad van, de még kell rá pár részt várni. Majd a 300-asban ;)
--- Idézet ---Namor-t nagyon sajnálom, ez nem igazságos...
--- Idézet vége ---
Hát, szuperhősök élete sem mindig fáklyásmenet. Namor alapból egy emberméretű nemiszerv, de azért itt tényleg rendesen rájárt a rúd.
--- Idézet ---Druid pedig egyre idegesítőbb; csodálom, hogy (az Amorán és Lokin edződött) Thor nem veszi észre az intrikáit...
--- Idézet vége ---
Hallottál már a gonoszról, a csúf, kopasz Hókusz... Dr. Druidról? :lol:
Lehet, hogy Thor annyira az isteni cselszövésekhez szokott, hogy az emberik már nem érik el az ingerküszöbét. Pedig jobban tenné, ha odafigyelne...
Asys:
Hú, hát jó régen írtam ide (is)... :badteeth:
Most igyekszek bepótolni! ;D
Köszönöm a West Coast Avengers vol. 2. 29. -et, és 30. -at! :worship:
Nekem tetszett Holdlovag magánakciója! :bravo: Van Lunt rendesen ráfaragott... :rolleyes:
A harmincadik rész is nagyon tetszett! Remekül helyt álltak a hősök! :bravo:
Aranyos kis story volt, humoros poénnal a végén! ;D
Köszönöm továbbá az Avengers vol. 1. 290., -291., -292. -et és 293. -at! :worship:
Alaposan rájár a rúd a keleti csapatra, nem nagyon unatkoznak!
A Kapitány beszédétől elájultam... :m-cap: :hehe:
Namor-t nagyon sajnálom, ez nem igazságos... :(
Tényleg rendesen fogyatkozik a csapat, Foton eltűnt, a Lovag kidőlt (?), Namor gyászol... :-\
Druid pedig egyre idegesítőbb; csodálom, hogy (az Amorán és Lokin edződött) Thor nem veszi észre az intrikáit... :headscratch:
Skiyoker:
Köszönet az újabb Angyali frissítésért. Marrina sorsa előrelátható volt, de azért pofon tudja vágni az embert. Végre érthető Kang szála, bár hogy pontosan mi a terve, az még nekem homályos. Kicsit gyorsan hullanak az Angyalok, ha jól számoltam, csak hárman maradtak talpon. Vérfrissítés jön? Kicsit örülök is neki, hogy ennek a Leviatán sztoriszálnak a végére értünk, kezdett túltengésem lenni (Mass Effect 3, Carter Ügynök).
Farek:
--- Idézetet írta: Blue S - 2015. Szeptember 09., 10:57:51 ---Először is Boldog Születésnapot Farek!
Sajnos, eléggé elkéstem, nem így terveztem, de munka + gyerek mellett most kevesebb időm van olvasni és véleményt írni. Na, majd ha akkora lesz a csöppség, hogy BA képregényeket fogok neki mesélni, akkor nem lesz ilyen gond. ;)
--- Idézet vége ---
Köszönöm.
És igen, az lesz a szép, amikor majd arra alszik el, hogy "...Ultron pusztulása után Vízió és Skarlát Boszorkány boldogan éltek, míg meg nem haltak." :)
A Simon által olvasott mese elég ismert (legalábbis én ismertem ;D ) tanmese. Szerintem nem olyan rossz.
Természetesen ez a faj többé nem került elő, tipikus egyszer használatos szereplők voltak egy töltelék történetben, hogy az alkotók felkészülhessenek a következőkre.
Pym megoldása tényleg elegáns és tetszetős volt, a fene sem gondolta volna, hogy ez ereje ilyen jól használható. De azért lássuk be, hogy Holdlovag nem kevés segítséget kapott :)
Hamarosan érkezik a folytatás, és ahogy már említettem, egy komolyabb és nagy hatású történetszál bontakozik majd ki a szemünk előtt. Jó lesz, hidd el. ;)
Blue S:
Először is Boldog Születésnapot Farek!
Sajnos, eléggé elkéstem, nem így terveztem, de munka + gyerek mellett most kevesebb időm van olvasni és véleményt írni. Na, majd ha akkora lesz a csöppség, hogy BA képregényeket fogok neki mesélni, akkor nem lesz ilyen gond. ;)
NYPBA Vol2 30.
Ha már a meséknél tartunk: amit Simon felolvasott, azt viszont tuti, hogy nem fogom neki elmesélni, mert valószínűleg nem aludna, mint a Maximoff ikrek hanem üvöltene egy ilyen történettől. :rolleyes:
A füzet története már jobban tetszett, az Angyalok bebizonyították, hogy külön-külön is képesek komoly ellenfeleket legyőzni. Mondjuk, ezt mi eddig is tudtuk, de az idegen faj most megtanulta, hogy nem csak csapatban veszélyesek. Ha jól tudom, többé nem is bukkant fel ez a "rettenthetetlen" hódító faj az univerzumban.
A legjobban Pym megoldása tetszett, kicsit féltettem őt az összecsapás elején, de végül zseniális megoldást választott. Ha ettől nem jön meg az önbizalma, akkor semmitől sem.
Köszönet a honosításért! :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése