HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
Blue S.: Igen, Marrina jól nézett ki. Na, nem úgy! :badteeth:
Ha érdekel a Kang szál, akkor az innentől jövő történetvonal az igazán neked való, mert végre előtérbe kerül Druid és a "szerelme", meg persze a Kangek. És lényeges szerepet kap a megfogyatkozott létszám is. A Lovaggal történtek valóban nem szépek, emlékszem, annak idején én is nagyon megdöbbentem.
Én Irfanview-t használok, ha valamit letöltök. Beállítom, hogy minden képet a monitor szélességéhez igazítson, szóval alapból nem lóg túl. Ha meg nagyobbat vagy kisebbet akarok, akkor nagyítok vagy kicsinyítek. És nem csomagolva nézem, hanem kibontva a képeket.
Blue S:
BA Vol1 293.
Marrina újabb átalakulása nagyon brutálisan lett ábrázolva. Szerintem még a mai fényképszerű rajzok sem tudták volna visszaadni a helyzet borzasztó drámaiságát. Namornak rendesen fel lett adva a lecke, de megmutatta, hogy bármennyire is nagy arca van, azért igazi nemes személyiség, aki mindig állja a szavát. Azért a többieknek biztos nem esett jól megjegyzése, legalábbis én kissé lebecsülve éreztem volna magam.
Végre kiderült, hogy ki mozgatja Dr. Druidot. A Kang-szál engem jobban érdekelt, mint a Leviatán, annak úgy is sejtettem a végét.
A történet végére tényleg megfogyatkozott a csapat, de szerintem Monica-nak nem esett nagy baja. A Lovag misztikus visszacsatolása nekem keményebb diónak tűnik, de lehet, hogy az írók rám cáfolnak.
Egy kis off: szépek ezek a nagy képek, de nekem egy képkocka sokszor nem fér el a képernyőn. Ti hogyan olvassátok ezeket? Mindig állítotok a felbontáson? Már több gépen próbáltam, de nem sikerült beállítanom. Se Acdsee-vel, se a Picassa-val.
Köszönet a honosításért! :worship:
Farek:
Azt hiszem, Asys elég jól megfogta a lényeget. :)
Igen, Namort nagyon nem szeretem, mert valami olyan arrogáns, hogy az már szinte fizikailag fáj. Vagyis jól írják az írók :D
Van jó pár karakter, akit ki nem állhatok, ő az egyik. De Küklopsz is eléggé ott van a szeren, legalábbis az általam ismert (főleg a magyarul kiadott) történetek alapján. Ő az X-Men Amerika Kapitánya, csak jóval búvalbaszottabb.
Asys:
Szerintem Farek arra célzott, hogy Namor általában eléggé önfejű, makacs fickó! :brow:
Elég gyakran szidja a földlakó embereket, hamar elpattan nála a cérna (hirtelen haragú) és eléggé felsőbbrendűségi komplexusban szenved... :rolleyes:
Skiyoker:
A Leviatános utalásról annyit, hogy egyszerre tudtam le a hármat (ME3, Carter, Angyalok) (nem szó szerint), mindháromba jutott belőle és így együtt kicsit fura volt.
Druid egyébként szerintem nem gonosz, csak másképp látja a dolgokat és más módszerekkel dolgozik, bár tény hogy belátóbb is lehetne.
Thor meg lehet, hogy hatalmas és erős, de lássuk be, naivitásból is elég rendesen jutott neki. Mondhatnám azt is, hogy buta, mint Son Goku, de az igazságtalan lenne és különben sincs gond nálam az áramellátással.
Ja és ha már a nem értett utalásokról volt szó, hogy is van ez Namorral meg a nemiszervvel?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése